Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

KAP Rugovë
Shperndaje në Google Facebook

Ecje me Klubin Aplin Prishtina

Pamje nga ecja me grupin Alipn Prishtina në Grykën e Rugovës ku për transport u përkujdesëm ne. Ishte një ditë e mrekullueshme me plotë aktivitete

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.