Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Kthimi Don Bosko
Shperndaje në Google Facebook

Kthimi i nxënësve të shkollës Don Bosko

Pas një udhëtimi 8 ditor në Romë të Italisë, i cili përshkoi shumicën e shteteve ballkanike, nxënësit u kthyen në Kosovë. Ishte një eksperiencë fantastike dhe mundësi e mirë për nxënësit që të vizitonin kultura të ndryshme gjatë udhëtimit 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.