Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Mileniumi i Tretë në Durrës
Shperndaje në Google Facebook

Gjatë qëndrimit në Durrës me Mileniumi i Tretë

Pamje nga vizita në Durrës me nxënësit e Shkollës Mileniumi i Tretë ku me këtë rast nxënësit takuan edhe reprezentatuesit e kombëtarës së Shqipërisë për moshat e reja

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.