Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Raiffeisen Suharekë
Shperndaje në Google Facebook

Kthimi nga vizita në Shqipëri me grupin e Raiffeisen Bank

Kthimi nga vizita në Shqipëri me grupin e Raiffeisen Bank nga Suhareka. Udhëtimi ishte vizitë në Durrës, Tiranë dhe vendet tjera atraktive në Shqipëri

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.