Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

TOUR STAMBOLL - me autobus
Shperndaje në Google Facebook

Vikend 𝐧'𝐒𝐭𝐚𝐦𝐛𝐨𝐥𝐥!    Me Autobus

➡  3 Ditë / 2Netë - 99€ për përson

🇹🇷 𝗩𝗶𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗻𝗲̈ 𝗦𝘁𝗮𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹 🇹🇷- 𝗦𝗼𝗳𝗶𝗮🇧🇬
  Super Ofertat Hotel Nova Plaza Prime 5* Stamboll⭐️
  99€ personi, transport,hoteli me mëngjes ,vizitat

Datat e udhëtimit nisjet e radhes ⤵️
➖07.03.24 ➖14.03.24➖21.03.24➖28.03.24

🚌Nisja sipas qyteteve ne kete  orar ⤵
🕕Prishtinë nisja në ora 18:00h
🕓Prizren nisja në ora 16:30h
🕔Suharekë nisja në ora 17:00h
🕓Ferizaj nisja në ora 18:30h
🕓Pejë nisja në ora 16:00h
🕓Gjakove nisja në ora 16:00h
🕓Gjilan nisja në ora 17:30h
🕓Mitrovice nisja në ora 17:00h
🕓Vushtrri nisja në ora 17:15h

➡Dita e parë Arritja në Hotel + Vizita
➡Dita e Dytë : 🍽 Mëngjesi në hotel: 07:00-08:30

Vizitat në këto vende ⤵️
🗣️ Shoqërues gjat gjithë kohës.
✅ Kapaliçarshi
✅ Aya Sofya
✅ Sulltan Ahmet
✅ Ortakoy
✅ Balat
✅ Taksim
✅ Vizit Kullës së Gallatës
✅ venezia
✅ Shoping
✅Venezia Mega Outlet,
✅ 212 Outlet

❗Pagesa shtesë ;
🛳Lundrimin me anije 15 Eur personi
⛰Ngjitja me teleferik ne Pier Loti 5 Euro

➡Dita e tretë:
🍽Mëngjesi në hotel: 07:00-08:30
🚌Nisja për Bullgari në ora 09:00h Nisja nga hoteli ➖Vizitë në Sofia deri në ora 19:00h
🚌Nisja për Kosovë arritja rreth orës 23:55h

❗Në çmim përfshihet :
➡Transporti Kosovë-Turqi-Bulgari-Kosovë udhëtimi me Autobus
🏢Akomodimi në Hotel Nova Plaza Prime
🏨 Fjetje 2 Netë + 2 mëngjese në Hotel
🚌Vizitat e lartëcekura
‼ Sigurimi shëndetësor i (preferuar)

🔔 Oferta vlen per personat te cilet posedojn passaportë se paku 6 muaj afat

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.