Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vizita e KAP në Valbonë
Shperndaje në Google Facebook

Vizita e Klubit Alpin Prishtina në Valbonë

Pamje nga vizita e Klubit Alpin Prishtina në Valbonë në drejtim të Majës së Jezercës, në Shkurt 2016

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.