Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vizita nga Amerika
Shperndaje në Google Facebook

Vizita e biznesmenave shqipëtar nga Amerika

Vizitë e biznesmenave shqipëtar nga Amerika në Kosovë ku vizituan disa biznese vendore. Po ahstu me këtë grup kishin arritur për vizitë edhe disa diplomat amerikan

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.