Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Ngjarje
Shperndaje në Google Facebook

Ngjarje dhe udhëtime

20.01.2016

Udhëtim grupor me shkollën Don Bosko në Itali me grup prej 80 nxënësve. Nga pamjet duket atmosfera fantastike që ka dominuar gjatë tërë udhëtimi

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.