Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Ngjarje
Shperndaje në Google Facebook

Ngjarje dhe udhëtime

20.01.2016

Kthimi nga vizita në Shqipëri me grupin e Raiffeisen Bank nga Suhareka. Udhëtimi ishte vizitë në Durrës, Tiranë dhe vendet tjera atraktive në Shq

20.01.2016

Pamje nga vizita në Durrës me nxënësit e Shkollës Mileniumi i Tretë ku me këtë rast nxënësit takuan edhe reprezentatuesit e kombëtarës së Shqipëri

20.01.2016
Pamje nga arritja e e hendbollistëve evropian në Kosovë për lojërat kualifikuese të kampionatit
20.01.2016
Pamje nga aktivitetet e Klubit Alpin Prishtina në lokacione të ndryshme në Kosovë. Pamejt aktuale nga vizita në malet e Besianës
20.01.2016

Udhëtim 5 ditor në Durrës me nxënësit e shkollës  Mileniumi i Trete. Vizitë në monumentet historike si vizita në Kalanë e Shkodrës, Kalanë e Kr

20.01.2016
Hendbollistet e reprezentacionit të Kosovës në Rumoni gjatë ndeshjeve eliminatore për kampionat me ekipin Rumun
20.01.2016

Pas një udhëtimi 8 ditor në Romë të Italisë, i cili përshkoi shumicën e shteteve ballkanike, nxënësit u kthyen në Kosovë. Ishte një eksperiencë

20.01.2016

Udhëtim i organizuar nga Zani Tours me seli në Prizren, ku gjatë udhëtimit 3 detor u vizituar qytetet Ohër, Strugë, Pgradec, Elbasan dhe Tiran

20.01.2016
 Udhëtim fantastik me nxënësit e shkollës Don Bosko për ekspeditë 5 ditore në Itali.
20.01.2016
 Studenta nga shtete të ndryshme të evropës gjatë vizitës së tyre në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni për qëllime studimore dhe rekreative
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.