Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Pogradec Ohër Strugë 3 Ditë/2Netë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në #POGRADEC  3 Ditë  2 Netë  65 Euro / person

Vizitë në Strugë Ohër Shënnaum Pogradec Drilon Elbasan Tiranë

2 Netë / 3 Ditë
Çmimi: 65 Euro / person
Çmimi përfshinë:


Nisja të #PREMTEN dhe kthimi te #DIELEN!
🚍✔️Nisja nga Prishtina: 07:30 ( Para Agjensionit Sabagroup )
🚍✔️Nisja nga Fushë Kosova: 07:00 ( Te rrethi )
🚍✔️Nisja nga Ferizaj: 08:10 ( Hib Petrol - Bibaj )

🕗Agjenda e ditës 📝1 :
Vizitë qytetit të Strugës
Nisja për Ohër dhe vizitë Liqenit të Ohrit
Nisja për Shën Naum dhe vizitë për afër një orë
Nisja për Pogradec , Darka në hotel

🕗Agjenda e ditës 📝2 :
Mëngjesi në Hotel
Nisja dhe vizita e qytetit të Korçës
Kthimi ne Pogradec
Darka në Hotel

🕗Agjenda e ditës 📝3 :
Mëngjesi në Hotel
Vizitë Parkut Drilon ose Sheshit Ollga
Nisja dhe vizita e qytetit të Elbasanit
Nisja dhe vizita e Tiranës
Nisja për Kosovë

Vërejtje: Për udhëtim duhet të keni pasaportë ose letërnjoftim biometrik!

  • Arazhmani përfshinë:
  • Udhetimin me autobusa komod 
  • Akomodimi në Hotel për 2 net
  • Darka, mëngjesi 
  • Shëtitjet grupore 
  • Gjatë udhëtimit shërbehen pije freskuese dhe embelsira ne autobus
  • Akomodim në hotelin më të vlerësuar nga Booking (9.3) në Pogradec Hotel Millennium ****
 
 
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.