Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend ne Vlorë 3 Ditë 2 Netë
Shperndaje në Google Facebook

VIKENDË NË  VLORË - BERAT - SAZAN - KARABURUN - ZVERNEC - KANIN

 • Nisjet e radhes :
 • 17.03.2023
 • 24.03.2023
 • 31.03.2023  

2 Netë / 3 Ditë - 75€ për përson

  Vikend në #Vlorë #Berat #Durrës #Karaburun
Perjeto lundërimin me anije në Karaburun Vizite #kanine #Zvernec 

  Hotel Regina City -Vlorë
 (Akomodimi , Mengjesi , Darka , Vizitat )

Dita 1-
Nisja nga Kosova Arritja në Berat rreth orës 13:00
Vizit Qytetit te Beratit deri në ora 16:00
Arritja në Hotel Regjina City Vlorë
Darka nga ora 19:00

Dita 2-
Mengjesi ne Hotel nga 08:00-10:00
Lundrimi me anije (+12€ për person sipas deshirës ,pagesa Individuale) për vizitë : #ISHULLINESAZANIT, #ISHULLINKARABURUN.
Vizitë Muzeun e Pavarësis dhe Sheshin e Flamurit
Shetitje ne qytetin e Vlorës
Darka nga ora 19:00 Muzikë në hotel

Dita 3-
Mëngjesi në Hotel nga 08:00-10:00
Lirimi i Hotelit në ora 11:00
Nisja për vizitë ne Zvërnec dhe Kalanë e Kaninës nisja nga Vlora 15:00
Arritja në Kosovë rreth orës 21:30

Extra Pages: 5€ për përson
BusTour : Itinerari: Vlore -Zonë historike baypas kanina Radhime Orikum - Vlorë

Oferta Perfshin:

 • Mengjes dhe Dark ne Hotel Vlore
 • Udhetimi me Autobus

Nisjet nga këto qytete :

 •  Nisja nga Prishtina 07:00
 •  Nisja nga Suhareka 07:50
 •  Nisja nga Prizreni 08:15
 •  Nisja nga Komorani 07:30
 •  Nisja nga Ferizaji 05:45
 •  Nisja nga Gjilani 05:00
 •  Nisja nga Fushe Kosova 07:05
 •  Nisja nga Peja 06:30
 •  Nisja nga Gjakovë 07:30

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.