Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2018
Shperndaje në Google Facebook

Ofertat për vikende verore

Paketat për jugun e rivierës Shqiptare

60,- Eur

3 ditë 2  netë në Sarandë ose Ksamil
Akomodim në Hotel, mëngjes, darka dhe udhëtimi 

79,- Eur

4 ditë 3  netë në Sarandë ose Ksamil
Akomodim në Hotel, mëngjes, darka dhe udhëtimi

89,- Eur

5 ditë 4  netë në Sarandë ose Ksamil
Akomodim në Hotel, mëngjes, darka dhe udhëtimi  

139,- Eur

8 ditë 7  netë në Sarandë ose Ksamil
Akomodim në Hotel, mëngjes, darka dhe udhëtimi  

Paketat për veriun e rivierës Shqiptare

79,- Eur

79- EUR: 5 ditë 4  netë në Velipojë
Akomodim në Hotel, mëngjes, darka dhe udhëtimi   

Riviera shqipëtare

Ofrojmë zgjedhjen më të mire për pushime në bregdetin e Shqipërisë në bashkëpunim me hotelet më të mira që janë në dispozicion për këtë vit.  Oferta jonë përfshin udhëtimin, dhe akomodimin në hotel me lloje të ndryshme të pansioneve në vendet më të mira si:

  • Velipojë - 10 € bileta kthyese
  • Shëngjin - 10 € bileta kthyese
  • Sarandë  - 20 € bileta kthyese
  • Ksamil - 20 € bileta kthyese
  • Borsh - 25€ bileta kthyese
  • Ulqin - 15 € bileta kthyese
  • Vlorë - 20 € bileta kthyese
  • Dhërmi - 25 € bileta kthyese
  • Himare - 25 € bileta kthyese
  • Jale - 25 € bileta kthyese

Plotësoni formën e ofertës dhe ne do t'ju dërgojmë ofertë për pushimet tuaja me çmime shumë të mira

Plotëso formën e ofertës

Çmimet e biletave për jugun e Shipërisë

Çmimet e biletave për veriun e Shipërisë

Sivjet ma mirë e na lirë

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Ditët fleksibile

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.