Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet në Shëngjin
Shperndaje në Google Facebook

Shëngjin

Hotel Antag

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2018 - deri - 15.06.2018

 • Dhoma 2-she =35€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =45€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes.

Periudha 16.07.2018 - deri -25.08.2018

 • Dhoma 2-she =50€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3-she = 65€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 80€ nata me mengjes 

 

Periudha 26.07.2018 - deri -15.09.2018

 • Dhoma 2-she =35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 45€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes
 • 2 ditë 1 natë 45€
 • 3 ditë 2 netë 65€
 • 4 ditë 3 netë 85€ 
 • 8  ditë 7 netë 185€

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme deri me date 14.06.2018

 • 2 ditë 1 natë 45€
 • 3 ditë 2 netë 65€
 • 4 ditë 3 netë 85€
 • 8 ditë 7 netë 185€

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme nga 15.06.2018  deri 10.07.2018

 • 2 ditë 1 natë 45€
 • 3 ditë 2 netë 80€
 • 4 ditë 3 netë 110€
 • 8 ditë 7 netë 245€

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme nga  11.07.2018 deri 25.08.2018

Hotel Royal Palace

Oferta dhe çmimet

Te perfshira janë  darka, mëngjesi  dhe udhëtimi

Femijët 0-2 falas , 2-8 paguan 70% të çmimitNga data 18.06.18 vende te lira

Oferta për muajin Qershor

 • 3 dite e 2 netë 60 euro 
 • 4 dite e 3 netë 90 euro 
 • 5 dite e 4 netë 120 euro 
 • 6 dite e 5 netë 150 euro 
 • 7 dite e 6 netë 180 euro 
 • 8 dite e 7 netë 210 euro 
 • 9 dite e 8 netë 230 euro 
 • 10 dite e 9 netë 260 euro 
 • 11 dite e 10 netë 290 euro

Korrik & Gusht

 • 3 dite e 2 netë 75 euro 
 • 4 dite e 3 netë 105 euro 
 • 5 dite e 4 netë 140 euro 
 • 6 dite e 5 netë 170 euro 
 • 7 dite e 6 netë 200 euro 
 • 8 dite e 7 netë 235 euro 
 • 9 dite e 8 netë 265 euro 
 • 10 dite e 9 netë 300 euro 
 • 11 dite e 10 netë 330 euro

 

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Ditët fleksibile

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.