Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet Sarandë
Shperndaje në Google Facebook

Sarandë

Mario Resort

Oferta dhe çmimet

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.


Oferta vlen per akomodim gjat muajit Qershor .

 • 2 netë   55€
 • 3 netë 75€
 • 4 netë 100 €
 • 5 netë 125€
 • 6 netë  150 €

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group 
****************************************************

Çmimet jane per person ne dhome dyshe/treshe
Akomodimi në Hotel Mario Resort

Plazhi i parë për shfrytëzim 50m nga hoteli Mario Resort, Plazhi i Hotel Santa Quaranta
check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Korrik dhe Gusht .

 • 2 netë  80 €
 • 3 netë  110€
 • 4 netë  140 €
 • 5 netë 170 €
 • 6 netë 200 €
 • 7 netë  230€

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group 
****************************************************

Çmimet jane per person ne dhome dyshe/treshe
Akomodimi në Hotel Mario Resort

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

Hotel Vola

Oferta dhe çmimet

1.Oferta  duke perfshire Udhetimin fjetjen , mengjesin ,darken.

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

 Kujdes oferta vlen nga data 09.06.2019 deri me 21.06.2019

 •  2 netë çmimi 65€
 •  3 netë çmimi 85€
 • 4 netë çmimi 105€
 • 5 netë çmimi 125€
 • 6 netë çmimi 145€

 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

2 netë çmimi 70€

Nisja :27.06.2019--Kthimi:30.06.2019

Nisja :28.06.2019--Kthimi:01.07.2019

3 netë çmimi 90€

2.Oferta  duke perfshire Udhetimin ,fetjen , mengjesin ,

.Nisja :10.07.2019--Kthimi:31.08.2019

 • 2 net ➱75€ për person në dhomë dyshe
 • 3 net ➱ 100€ për person në dhomë dyshe
 • 4 net ➱ 125€ për person në dhomë dyshe
 •  5 net ➱ 150€ për person në dhomë dyshe                                   
 •  6 net ➱ 175€ për person në dhomë dyshe                             
 • 7net ➱ 200€ për person në dhomë dyshe  

----------------------------------------------------------------------

 •  2 net ➱ 70€ për person në dhomë treshe
 • 3 net ➱ 95€ për person në dhomë treshe
 • 4 net ➱ 120€ për person në dhomë treshe                                  
 •  5 net ➱ 140€ për person në dhomë treshe                           
 • 6 net ➱ 165€ për person në dhomë treshe                             
 • 7net ➱ 190€ për person në dhomë treshe 

---------------------------------------------------------------------------

 • 2 net ➱ 65€ për person në dhomë katërshe
 • 3 net ➱ 85€ për person në dhomë  katërshe
 • 4 net ➱ 105€ për person në dhomë  katërshe                               
 • 5 net ➱ 125€ për person në dhomë  katërshe                        
 • 6 net ➱ 145€ për person në dhomë  katërshe                             
 • 7net ➱ 165€ për person në dhomë  katërshe

Hotel President

Oferta Dhe Çmimet

Në Ofert janë të përfshira :

Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka,

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit
Oferta vlen per akomodim nga data 03.06.2019 deri me 07.07.2019 .

 • 2 netë 60 €
 • 3 netë  80 €
 • 4 netë 100 €
 • 5 netë 120 €
 • 6 netë 140 €
 • 7 netë 160 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Oferta vlen per akomodim nga data 07.07.2019 deri me 02.08.2019 .

 • 2 netë 80 €
 • 3 netë 105 €
 • 4 netë 130 €
 • 5 netë 155 €
 • 6 netë 180 €
 • 7 netë 205 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Hotel Saranda Terrace

Oferta Dhe Çmimet

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka,

Oferta vlen per akomodim nga data 03.06.2019 deri me 07.07.2019 .

 • 2 netë 60 €
 • 3 netë 80 €
 • 4 netë  95 €
 • 5 netë 110 €
 • 6 netë 130 €
 • 7 netë 145 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

Hotel Bora Bora

Oferta Dhe Çmimet

Në Ofert janë të përfshira

:Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka

 1. Oferta vlen per akomodim nga data 03.06.2019-01.07.2019

 1.  2 netë  70 €
 2. 3 netë  95 €
 3. 4 netë 120 €
 4. 5 netë  145 €
 5. 6 netë 170 €
 6. 7 netë 195 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Femit 0-5 falas

Në Ofert janë të përfshira

:Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka,

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2019 deri me 01.08.2019 .

 • 2 netë  80 €
 • 3 netë 110 €
 • 4 netë 140 €
 • 5 netë  170 €
 • 6 netë  200 €
 • 7 netë  230 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

 

Hotel Strora

Oferta dhe çmimet

Oferta Vlen nga data 15.07.2018 deri me daten 31.08.2018

 • Dhoma 2-she = 85€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =95€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 110€ nata me mengjes.

Ocean Hotel

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2019 - deri - 10.06.2019

 • Dhoma 2-she = 35€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =45€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes.

Periudha 15.09.2019 - deri - 14.05.2019

 • Dhoma 2-she = 25€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 45€ nata me mengjes

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.