Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet Ksamil

Hotel Adriani

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2018 - deri - 10.07.2018

 • Dhome 2-she =  35€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she = 45€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 50€ nata me mengjes.

 

Periudha 11.07.2018 - deri - 25.08.2018

 • Dhoma 2-she  = 50€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3-she =  65€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she =  80€ nata me mengjes 

 

Periudha 26/08.2018 - deri - 15.09.2018

 • Dhoma 2-she = 35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 45€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes

 

Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

 • 2 ditë 1 natë 35€
 • 3 ditë 2 netë 60€
 • 4 ditë 3 netë 80€ 
 • 5 ditë 4 netë 95€
 • 6 ditë 5 netë 110€
 • 7ditë 6 netë 135€
 • 8ditë 7 netë 170€
 • 9ditë 8 netë 195€
 • Të përfshira mengjesi darka udhetimi
  Oferta e vleshme nga 15.06.18 deri 10.07.18


 • 3 ditë 2 netë 85€
 • 4 ditë 3 netë 120€ 
 • 5 ditë 4 netë 150€
 • 6 ditë 5 netë 180€
 • 7ditë 6 netë 210€
 • 8ditë 7 netë 250€
 • 9ditë 8 netë 280€


 • Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
  Oferta e vleshme nga  11.07.2018 deri 31.08.2018

Hotel Gjorden

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2018 -deri - 10.07.2018

 • Dhoma 2-she 35€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =40€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 45€ nata me mengjes.

 

Periudha 11.07.2018 - der i-25.08.2018

 • Dhoma 2-she =50€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3-she = 65€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 80€ nata me mengjes 

 

Periudha 26.08.2018- deri - 15.09.2018

 • Dhoma 2-she =35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 40€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 45€ nata me mengjs

Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

 • 2 ditë 1 natë 35€
 • 3 ditë 2 netë 60€
 • 4 ditë 3 netë 80€ 
 • 5 ditë 4 netë 95€
 • 6 ditë 5 netë 110€
 • 7ditë 6 netë 135€
 • 8ditë 7 netë 170€
 • 9ditë 8 netë 195€
 • Të përfshira mengjesi darka udhetimi
  Oferta e vleshme nga 15.06.18 deri 10.07.18

 • 3 ditë 2 netë 85€
 • 4 ditë 3 netë 120€ 
 • 5 ditë 4 netë 150€
 • 6 ditë 5 netë 180€
 • 7ditë 6 netë 210€
 • 8ditë 7 netë 250€
 • 9ditë 8 netë 280€
 • Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
  Oferta e vleshme nga  11.07.2018 deri 31.08.2018

Dhoma Plazhi

Oferta dhe çmimet

 Periudha 15.06.2018 - deri -10.07.2018

 • Dhoma 2-she 30 € nata
 • Dhoma 3-she =45 € nata
 • Dhoma 4-she = 50 € nata

Periudha 11.07.2018- deri - 31.08.2018

 • Dhoma 2-she =40 € nata 
 • Dhoma 3-she = 50 € nata 
 • Dhoma 4-she = 60 € nata 

 

Periudha 01.09.2018 - deri - 20.09.2018

 • Dhoma 2-she = 35€ nata  
 • Dhoma 3- she = 45€ nata 
 • Dhoma 4-she = 55€ nata 

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Ditët fleksibile

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.