Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Ksamil

Hotel Luxury Ksamil -  Rruga Jul Cezari, Ksamil, Albania

  Room type:                                                                                             01 July-10 July                             10 July-25 August                   25 August-01 September
  Deluxe Double or Twin Room with Balcony                                                     95€                                                   110€                                                     95€ 
  Deluxe Double Room with Balcony and Partial Sea View                         109€                                                 120€                                                   109€
  Deluxe Family Room with Balcony - Ground Floor                                       139€                                                155€                                                   139€
  Deluxe Family Room with Balcony and Partial Sea View                           155€                                                175€                                                   159€ 

Ne cmimin e dhomes jane te perfshire:
-Mengjesi 
-Parkimi i automjetit 

Olive Hotel - Rruga Riviera, perballe Lori beach, Ksamil,  9706, Albania

  Room type:                                                                                                             July-  July                              July -   August                     August -   September           

Room Acomodation( bed / sofa)                                                                                                          
1 king bed  /  2 Te rritur 
1 king bed / 2 Te rritur 
1 king bed+ 1 sofa  convertabile in  
double bed  ( 1 big flat  room).
we suggest it for couople with 2-3 childrens  
1 king bed+ 1 sofa  convertabile in   double bed 
  ( 2 separate interconnected  rooms ). 
 

`Hotel SUMMER GATE

Hotel GL - Ksamil , Eqerem Çabej Abaz Shehu 9706 Ksamil, Albania

Oferta dhe Çmimet

Oferta Vlen per periudhen 02/07/2023 - 31/07/2023 

 • Çmimi per 2 netë 130€ për person       
 • Çmimi per 3 netë 195€ për person   
 • Çmimi per 4 netë 260€  për person   
 • Çmimi per 5 netë 325€  për person   
 • Çmimi per 6 netë 390€  për person   
 • Çmimi per 7 netë 455€  për person   


  Oferta Vlen per periudhen 01/08/2023 - 31/08/2023 

  • Çmimi per 2 netë 150€ për person       
  • Çmimi per 3 netë 225€ për person   
  • Çmimi per 4 netë 300€  për person   
  • Çmimi per 5 netë 375€  për person   
  • Çmimi per 6 netë 450€  për person   
  • Çmimi per 7 netë 525€  për person   

 • Oferta perfshine :
 • Akomodim në Hotel / 
 •  Mengjesi
 •  Darkë
 •  Shezlong & Cader Plazh  
 •  Parking 

 • Politika per femijet : 
 •  1 - 3 vjet Falas 
 •  3 - 9  vjet    50% zbritje 
 •  mbi 10vjet  i rritur 

 

Valmar Hotel - Ksamil

Oferta dhe Çmimet

Hotel SEADEL - Ksamil

Oferta dhe Çmimet

 • Çmimi vlen nga  data 01.07.2023 deri me 10.07.2023 
 • Akomodimi ne dhome  2she/ doluble 
 • Çmimi per 2 netë 80€ për person  (Fjetje,Mengjesi Akses ne Pishine )

 ---------------------------------------------------------------------

 • Çmimi vlen nga  data 01.07.2023 deri me 10.07.2023 
 • Akomodimi ne dhome  3She/ Triple 
 • Çmimi per 2 netë 70€ për person  (Fjetje,Mengjesi Akses ne Pishine )

 

 • Çmimi vlen nga  data 11.07.2023 deri me 31.07.2023 
 • Akomodimi ne dhome  3She/ Triple 
 • Çmimi per 2 netë 80€ për person   (Fjetje,Mengjesi Akses ne Pishine )

 

 • Çmimi vlen nga  data 01.08.2023 deri me 20.08.2023 
 •  Akomodimi ne dhome 3She/ Triple 
 • Çmimi per 2 netë  85€ për person  (Fjetje,Mengjesi Akses ne Pishine )


 • Çmimi vlen nga  data 21.08.2023 deri me 31.08.2023 
 • Akomodimi ne dhome  3She/ Triple 
 • Çmimi per 2 netë 83€ për person  (Fjetje,Mengjesi Akses ne Pishine )

 

 • Ne kete cmim perfshihen:
 • Akomodimi,
 • Mengjesi,
 • Pishina .
 • Parking dhe wifi free.

 • Politika e femijeve :
 • 0-3 vjeq pa pages
 • 4-8 vjeq 30% zbritje

Hotel Heksamil - Ksamil

Oferta dhe Çmimet

  Çmimi nga data  01.06.20223 deri me daten  30.06.2023
  Çmimi per 2 netë  74€ për person       
  Çmimi per 3 netë  111€ për person   
  Çmimi per 4 netë 148€  për person   
  Çmimi per 5 netë  185€  për person   

  01 - 15 Korrik

  Cmimi per person me mëngjes dhe darkë...............................58

  16 Korrik - 31 Gusht

  Cmimi per person me mëngjes dhe darkë...............................75

   Në çmim përfshihet
    mengjesi dhe darka, përdorimi i pishinës dhe parkingu

   0-2,99 vjec nje femije pa pages
   3-9,99 vjec 50%

  CLASS HOTEL - në qendër te qytetit Ksamil

  Oferta dhe Çmimet

  Akomodimi në dhome :  Dyshe cift / Teke 

  Nga  data  01.06.20223 deri me daten  30.06.2023
  Çmimi per 2 netë  70€ për person       
  Çmimi per 3 netë  105€ për person   
  Çmimi per 4 netë 140€  për person   
  Çmimi per 5 netë  175€  për person   

  Nga  data  01.07.20223 deri me daten  14.07.2023
  Çmimi per 2 netë  80€ për person       
  Çmimi per 3 netë  120€ për person   
  Çmimi per 4 netë 160€  për person   
  Çmimi per 5 netë  200€  për person   

  Nga  data  15.07.20223 deri me daten  31.08.2023
  Çmimi per 2 netë  106€ për person       
  Çmimi per 3 netë  159€ për person   
  Çmimi per 4 netë  212€  për person   
  Çmimi per 5 netë  265€  për person   

  ----------
  Akomodimi ne dhome  4 She / 
  Nga  data  01.06.20223 deri me daten  30.06.2023
  Çmimi per 2 netë  60€ për person       
  Çmimi per 3 netë  90€ për person   
  Çmimi per 4 netë 120€  për person   
  Çmimi per 5 netë  150€  për person   

  Nga  data  01.07.20223 deri me daten  14.07.2023
  Çmimi per 2 netë  80€ për person       
  Çmimi per 3 netë  120€ për person   
  Çmimi per 4 netë 160€  për person   
  Çmimi per 5 netë  200€  për person   

  Nga  data  15.07.20223 deri me daten  31.08.2023
  Çmimi per 2 netë  90€ për person       
  Çmimi per 3 netë  135€ për person   
  Çmimi per 4 netë 180€  për person   
  Çmimi per 5 netë  225€  për person     Oferta përfshine : 

  •  Akomodimi ne hotel dhome dyshe  /4she
  •  Mëngjesi i përfshire 
  •  Parking te siguruar 
  •  Wifi  Politika per Femijet:  

  •  0- 3.99 vjet Falas
  •  4-10 vjet -50% 

   

  Rezervoni online

  Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

  Shiko të gjitha aktivitetet

  Saba Group

  Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.