Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Shëngjin
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet  në Shëngjin

Rafaelo Executive 5* - All Inklusive

      Rafaleo  Deluxe & Spa 5*     / Dhjetor / 2023  

 • Single Room - 45 €/Nata
 • Double Room - 60€/Nata
 • Junior Suite -    75 €/Nata
 • Suite           -      90 €/ nata


   Te perfshira  jane : 

 • Mengjesi 
 • Akses ne pishinat e brendshme 
 • Parking 
 • Wifi  

Politika për Fëmijët :
 Fëmijët 0 - 4.99 vjeç gratis
 Fëmiju i dytë  4 - 10.99 vjeç 50%
 11 + vjeç e sipër çmimi i plotë


VEREJTJE:
Fascilitetet e hotelit shfrytezohen moment qe ben Chek i n deri momentin kur ben Chek Out 
Minimum 2 te rritur ne dhome !

Hotel Rafalo Resort 4*

Ofertat dhe Çmimet

    Comfort & Family 4*     /  Dhjetor 2023 

 • Double  Room - 38 €/Nata 
 • Triple Room -55 €/Nata
 • Quad Room  - 65 €/Nata

   Te perfshira  jane : 

 • Mengjesi 
 • Akses ne pishinat e brendshme 
 • Parking 
 • Wifi  

 

Fëmijët 0 - 4.99 vjeç gratis
Fëmiju i dytë  4 - 10.99 vjeç 50%
11 + vjeç e sipër çmimi i plotë

VEREJTJE:
Fascilitetet e hotelit shfrytezohen moment qe ben CHEK IN deri momentin kur ben CHEK OUT 

Minimum 2 te rritur ne dhome !

Hotel Twin Towers,  100m nga plazhi

HOTEL MIRAMAR - Shëngjin , 100m nga plazhi

Hotel Wilson - Shëngjin

                                                                                       

Ofertat dhe Çmimet

Hotel Tanushaj - Kune , Shëngjin

Hotel Frojd - Shëngjin

 VEREJTJE: Fascilitetet e hotelit shfrytezohen moment qe ben CHEK IN deri momentin kur ben CHEK OUT 

Ofertat dhe Çmimet

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.