Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Ulqin
Shperndaje në Google Facebook


Hotele ne Ulqin

The New Hotel Mediteran Villa Edition 4*- - Plazha e vogel 300m.

 • 19 Qershor - 07 Korrik
 • Fjetja me mëngjes  për person...........79€
 • 19.06.2023-13.07.2023 - Fjetja me mëngjes dhe darke  për person...............79€
 • 14.07.2023-21.08.2023 - Fjetja me mëngjes dhe darke  për person...........99€

 • 08 Korrik - 21 Gusht  -  Fjetja me mëngjes  për person..........99€
22 Gusht - 30 Shtator - Fjetja me mëngjes  për person...........79€


     Promo Oferta  PR09

      28.08-15.10.2023

 • Fjetja me mëngjes dhe darke  për person.............................75€
 • Fjetja me mëngjes   për person................................................65€

 Check in 15:00 - Check out 10:00

  Politikat e fëmijëve : 
 Fëmijët 0 - 3.99 vjeç gratis (1 fëmijë me dy të rritur)
 Fëmijët 04 -10.99 vjeç 50% zbritje (me dy te rritur)
 Dhoma njëshe +50% të çmimit për person


  Oferta përfshinë : 

 •   Mëngjesi Bufe e hapur 08:0 - 10:00
 •   Parking për kliente
 •   Akses në pishina të hapura
  Darka +20€ për person Në Ditë  (opcionale) 

   Taksa turistike dhe sigurimi për person për ditë: 1.5€ paguhet në recespion
  Cdo dhomë ka ballkon që ofron pamje nga deti dhe qyteti i vjeter    /   Dhomat janë premium

Hotel MEDITERAN 3* Villa Garden - Ulqin - Plazha e vogel 300m.

   Hotel  MEDITERAN 3*  Villa Garden - Ulqin

 • 22 Gusht - 15 Shtator - Fjetja me mëngjes  për person...........50€

      Promo "HM"

 • 20 Gusht - 31.08.2023  - Fjetja me mëngjes dhe darkë për person.......50€
 • 01 Shtator -30 Shtator  -   Fjetja me mëngjes  për person....35€

  Promo Oferta  GVS

  28.08-15.10.2023

  Fjetja me mëngjes dhe darke  për person.............50€

  Fjetja me mëngjes   për person..............................40€

 1. Check in 15:00 - Check out 10:00

 Fëmijët 0 - 3.99 vjeç gratis (1 fëmijë me dy të rritur)
 Fëmijët 04 -10.99 vjeç 50% zbritje (me dy te rritur)
 Dhoma njëshe +50% të çmimit për person
 Darka +20€ për person (opcionale)
 Parking për kliente
 Akces në pishina të hapura
 Taksa turistike dhe sigurimi për person për ditë: 1.5€ paguhet në recespion

Mëngjesi Bufe e hapur 08:00 - 10:00
Hotel cafe bar 08:00 - 22:00 pagesë ekstra
Garden Pine Cafe 09:00 pagesë ekstra
Pool bar 10:00 - 18:00 pagesë ekstra

APART HOTEL PRESIDENT -  rreth 700metra nga plazhi i vogel

 Ofertat dhe Çmimet

 •    Oferta vlen na 01.07 deri me daten 27.08.2023 
 • 2 ditë - 1 natë - 60€ për person 
 • 3 ditë - 2 netë - 120€ për person 
 • 4 ditë - 3 netë - 180€ për person 
 • 5 ditë - 4 netë - 240€ për person 
 • 6 ditë - 5 netë - 300€ për person 

  Oferta vlen nga 27.08 deri me daten 15.09.2023 

 • 2 ditë - 1 natë - 50€ për person 
 • 3 ditë - 2 netë - 100€ për person 
 • 4 ditë - 3 netë - 150€ për person 
 • 5 ditë - 4 netë - 200€ për person 
 • 6 ditë - 5 netë - 250€ për person

Oferta përfshinë : Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4       

 • Mëngjesi Bufe e hapur                                  
 • Darka                                                                              
 • Wifi në gjithë hotelin                         
 • Parking
 • TRANSFER - Stacion i Autobusave - Hotel  - Stacion 

   Politikat e fëmijëve : 

 • 0 - 2.99 vjet – pa pagesë
 • 3 - 11.99 – 50% zbritje

Hotel OLEA- Ulqin - rreth 700m nga plazha e madhe

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen deri me daten  01/07/2023 - 31/08/2023 

Akomodim -  Mengjesi   - Pishina 

 • 3 ditë - 2 netë - 128€ për person BB
 • 4 ditë - 3 netë - 192€ për person BB 
 • 5 ditë - 4 netë - 256€ për person BB
 • 6 ditë - 5 netë - 320€ për person BB

   Akomodim -  Mengjesi -  Darka  - Pishina 
 • 3 ditë - 2 netë - 140€ për person HB
 • 4 ditë - 3 netë - 210€ për person HB 
 • 5 ditë - 4 netë - 280€ për person HB
 • 6 ditë - 5 netë - 350€ për person  HB 
  -----------------------------------------------------------------

Oferta vlen deri me daten  01/09/2023 - 31/09/2023 

 • 01  -  31 Shtator -  Fjetja me mëngjes  për person.......45€

 • 01 -  31 Shtator -  Fjetja me mëngjes & darke   për person.......55€

Oferta përfshinë : Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4       

 • Mëngjesi 
 • Darka                                                                                                                
 • Përdorimi i pishinës, Peshqirët e pishinës
 • Wifi në gjithë hotelin                         
 • Parking

   Politikat e fëmijëve : 

 • 0 - 5.99 vjet – pa pagesë
 • 6 - 11.99 – 50% zbritje

Hotel Edita - Ulqin  , Lokacioni afer stacioni autobusave / 800m-1km plazha e vogel

Ofertat dhe Çmimet

 • Oferta vlen 06.07.2023 - 25.08.2023 
 • 3 ditë - 2 netë - 100€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 150€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 200€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 250€ për person 

 • Oferta pë rfshinë :  Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4                                   Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur)                                                                             Darka në hotel ( Ala carte - me porosi)                                                             Përdorimi i pishinës       
 •  Wifi në gjithë hotelin       
 • Të gjitha taksat    

Politikat e fëmijëve : 

 • 0-2 vjeç gratis
 • 2-5.99 vjeç 70% zbritje
 • 6-10 vjeç 50% zbritje

𝐀𝐙𝐔𝐋 𝐁𝐄𝐀𝐂𝐇 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐄𝐍𝐄𝐆𝐑𝐎 - Ulqin , Plazha e madhe

𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐀𝐥𝐥 𝐈𝐧𝐤𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐞
Të përfshira:
✅ Akomodimi në hotel në Double Room
✅ Shërbimi ultra all inclusive
✅ Snack Bar
✅ Beach Bar
✅ Shezlonet në pishinë dhe plazhë
😍 Floating breakfast
Me një kapacitet prej 17 hektarëve tokë private hoteli ofron:
✅479 dhoma dhe suita
✅12 restorante dhe bare
✅8 pishina, zona më e madhe e pishinës në Adriatik
✅Plazh me rërë mbi 50 m të gjerë
✅Teatër në natyrë
✅Plazh privat
✅Teatër në natyrë
✅Ambiente konferencash
✅Miniclub per femije

Politika per femijet :
✅Femijet deri 2.99 vjet jane Falas
✅Femijet prej 3-12.99 ka 50% zbritje ,

Ofertat dhe Çmimet

      AKOMODIMI NE    DOUBLE ROOM  
  PERIUDHA                                 DOUBLE                       ( CHD 2.99- 12.99) 
01/08- 31/08/2023                  139€  P.P                               70€ P.P
01/09- 17/09/2023                  109€ P.P                                 55€ P.P
18/09 - 30/09/2023                   94€ P.P                                   47€ P.P
MAX : 2 adults + 1 child 0-5.99

      AKOMODIMI NE      TWO BEDROOM SUITE 
  PERIUDHA                    DOUBLE                TRIPLE         ( CHD 2.99- 12.99) 
01/08- 31/08/                154€ P.P                 141€ p.p                     70€ P.P
19/09- 17/09/                124 P.P                    114€ p.p                     55€ P.P
18/09 - 30/09/               109€ P.P                 101€ p.p                     47€ P.P   
MAX: 2 adults + 2 children or 3 adults + 1 child 

      AKOMODIMI NE     GARDEN JUNIOR  SUITE 
  PERIUDHA                    DOUBLE                TRIPLE         ( CHD 2.99- 12.99) 
01/08- 31/08/                168€ P.P                 154€ p.p                     84€ P.P
19/09- 17/09/                127 P.P                    116€ p.p                     64€ P.P
18/09 - 30/09/               114€ P.P                 104€ p.p                     57€ P.P   
MAX: 2 adults + 2 children or 3 adults + 1 child  

      AKOMODIMI NE    GARDEN LOUNGE JUNIOR SUITE
  PERIUDHA                    DOUBLE                TRIPLE         ( CHD 2.99- 12.99) 
01/08- 31/08/                171€ P.P                 157€ p.p                     85€ P.P
19/09- 17/09/                131€P.P                  119€ p.p                     66€ P.P
18/09 - 30/09/               117€ P.P                 107€ p.p                     59€ P.P   
MAX: 2 adults + 2 children or 3 adults + 1 child

       AKOMODIMI NE   TWO BEDROOM FAMILY SUITE
  PERIUDHA            DOUBLE        TRIPLE         QUAD.   (2.99- 12.99) 
01/08- 31/08/          172€ P.P        157€ p.p       151€P.P         86€ P.P
19/09- 17/09/          132€P.P        122€ p.p         116€P.P        67€ P.P
18/09 - 30/09/        118€P.P          108€ p.p        103€P.P        59€ P.P   
MAX: 2 adults + 3 children or 4 adults + 1 child

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.