Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Velipoj
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Velipoj

Hotel Center Park - Velipoje

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme nga data 01.07.2023 deri me 15.07.2023

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person

Oferta është e vlefshme nga data 16.07.2023 deri me 31.07.2023

 • Çmimi per 2 netë  76€ për person

Oferta është e vlefshme nga data 01.08.2023 deri me 31.08.2023

 • Çmimi per 2 netë  90€ për person

Oferta është e vlefshme nga data 01.09.2023 deri me 13.09.2023

 • Çmimi per  1  natë  35€ për person

Oferta është e vlefshme nga data 13.09.2023 deri me 25.09.2023

 • Çmimi per 1  natë  30€ për person


 Të perfshira ne qmim:

 • Mengjesi
 • Darka
 • Pishina

Politika e femijeve 

 • Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)
 • Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

  Minimumi 2 persona te rritur ne dhome !!

Hotel Lakaj - Velipoje

 Adresa: Hoteli ndodhet përballë stacionit të autobusave KOSOVË-VELIPOJË, 200 metra larg plazhit, 3/4 minuta në kembë.

Ofertat dhe Çmimet

 • Oferta është e vlefshme nga data  01.07.2022 deri me 12.07.2023
 • Çmimi per 2 netë 66€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  13.07.2022 deri me 31.07.2023

  • Çmimi per 1 natë 38€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  01.08.2022 deri me 24.08.2023

 • Çmimi per 1 natë  45€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  25.08.2022 deri me 31.08.2023

 • Çmimi per 1 natë 38€ për person


Oferta është e vlefshme nga data  01.09.2022 deri me 14.09.2023

 • Çmimi per 1 natë 30€ për person

 • Oferta është e vlefshme nga data  15.09.2022 deri me 30.09.2023
 • Çmimi per 1 natë 25€ për person

Të perfshira ne qmim:   
Mengjesi ,
Darka ,
Pishina

Politika e femijeve :
Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)
Femijet 3-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

Minimumi 2 persona te rritur ne dhome !!

Hotel Holiday - Velipoje

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme nga data  01.07.2023 deri me 14.07.2023

 • Çmimi per 2 netë 50€ për person

 • Oferta është e vlefshme nga data  15.07.2023 deri me 25.08.2023
 • Çmimi per 2 netë 60€ për person

   Oferta është e vlefshme nga data  26.08.2023 deri me 10.09.2023

   • Çmimi per 2 netë 50€ për person


   Në çmim përfshihet:

   • Mëngjesi  bufe suedeze /e hapur 
   • Darka  
   • Përdorimi i pishinës
   • Parking
   • Wifi

   Politika e femijeve 

   • Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)
   • Femijet 3-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

    Minimumi 2 persona te rritur ne dhome !!

   Hotel Arda - Velipoje

   Ofertat dhe Çmimet

     Akomodimi Mengjesi  dhe  Darka  , parking , wifi

   Oferta është e vlefshme nga data  01.06.2023 deri me 30.06.2023

   • Çmimi per 2 netë 56€ për person

     Akomodimi Mengjesi , Dreka  dhe  Darka  , parking , wifi
     Oferta është e vlefshme nga data  01.08.2023 deri me      31.08.2023

   • Çmimi per 2 netë 98€ për person
    -------------------------------------------------------------------------

    • SHTATOR  / 01/09- 15/09/ 2023 

    OFERTA HALF BOARD - 32€ Nata per person 
    Akomodimi ,Wifi në dhome  Mengjesi - Dreka - Darka  - Akses ne Pishine Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh

    OFERTA FULL BOARD - 55€ Nata per person 
    Akomodimi  ,Wifi në dhome  Mengjesi - Dreka -  Darka , Akses ne Pishine  Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh

    OFERTA ALL INKLUSIVE  - € Nata per person 
    Akomodimi Deluxe ,Mengjesi - Dreka - Darka , Akses ne Pishine 
    Pije pa limit , Wifi në dhome , Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh
                                          

    Politikat për Fëmijët ;

   • 0-4 Falas 5-9 50% zbritje
   • mbi 10 vjet llogaritet i rritur
    Minimumi 2 persona te rritur ne dhome !!

   Hotel Qetesia te Indriti  - Velipoje

   Ofertat dhe Çmimet

   •  Akomodimi Mengjesi  Dreka dhe Darka ,  Pishina , parking , wifi

   Oferta është e vlefshme nga data  01.07.2023 deri me 31.07.2023

   • Çmimi per 2 netë 76€ për person
    ----------------------------------------------------------------------------------GUSHT /  01.08.2023  -  31.08.2023 
   • OFERTA HALF BOARD - 42€ Nata per person 

   Akomodimi  ,Wifi në dhome  Mengjesi - Dreka - Darka  - Akses ne Pishine Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh 

   • OFERTA FULL BOARD - 49€ Nata per person 

   Akomodimi  ,Wifi në dhome  Mengjesi - Dreka -  Darka , Akses ne Pishine Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh

   • OFERTA ALL INKLUSIVE  - 59€ Nata per person 

   Akomodimi  Mengjesi - Dreka - Darka , Akses ne Pishine 
   Pije pa limit , Wifi në dhome ,
   Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh

     ----------------------------------------------------------------------------------

   • SHTATOR  / 01/09- 15/09/ 2023 
   • OFERTA HALF BOARD - 35€ Nata per person 

   Akomodimi  ,Wifi në dhome Mengjesi - Dreka - Darka  - Akses ne Pishine Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh 

   • OFERTA FULL BOARD - 40€ Nata per person 

   Akomodimi , Wifi në dhome Mengjesi - Dreka -  Darka , Akses ne Pishine Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh

   • OFERTA ALL INKLUSIVE  - 55€ Nata per person 

   Akomodimi , Mengjesi - Dreka - Darka , Akses ne Pishine 
   Pije pa limit , Wifi në dhome  Transporti Falas : Plazh - Hotel - Plazh

    Politikat për Fëmijët ;

   • 0-4 Falas 5-9 50% zbritje
   • mbi 10 vjet llogaritet i rritur

   Minimumi 2 persona te rritur ne dhome !!

    

   𝐕𝐞𝐥𝐢𝐩𝐨𝐣𝐚 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐨𝐫𝐭 - Velipojë

   Oferta vlen per Akomodim nga 05.07.2023-24.08.2023
   Akomodimi Bed & breakfast 
   ➖ Double / Twin Standard room / 148€ nata
   ➖ Deluxe (2adl +1 chd ) / 200€ nata
   ➖ Duplex suite (2 adl )/ 250€ nata
   ➖ Apartment (2 adl +2chd) 274€ nata
   ➖ Connected rooms (2 adl +2chd) 348€ nata
   ➖ Presidential Suite (2 adl ) 300€ nata
   ➖ Residences + Connected rooms ( 4 adl )
   (148€ Double) + 296€ Connected rooms
   ----------------------------
   OOferta vlen per Akomodim nga 05.07.2023-24.08.2023
   Akomodimi Half board 
   ➖ Double / Twin Standard room / 198€ nata
   ➖ Deluxe (2adl +1 chd ) / 275€ nata
   ➖ Duplex suite (2 adl )/ 300€ nata
   ➖ Apartment (2 adl +2chd) 341€ nata
   ➖ Connected rooms (2 adl +2chd) 473€ nata
   ➖ Presidential Suite (2 adl ) 350€ nata
   ➖ Residences + Connected rooms ( 4 adl )
   (198€ Double) + 396€ Connected rooms

   Ofertat dhe Çmimet

   ----------------------------

   Oferta vlen per Akomodim nga 01.06. deri 05.07./25.08-30.09.2023
   Akomodimi Bed & breakfast 
   ➖ Double / Twin Standard  room  /  130€ nata
    Deluxe (2adl +1 chd )  / 176€ nata 
   ➖ Duplex suite (2 adl )/    200€ nata
   ➖ Apartment (2 adl +2chd)  241€ nata 
   ➖ Connected rooms (2 adl +2chd)   306€ nata 
   ➖ Presidential Suite  (2 adl )   250€ nata 
   ➖ Residences + Connected rooms ( 4 adl ) 
   (130€ Double) + 260€ Connected rooms

    ----------------------------
   Oferta vlen per Akomodim nga 01.06. deri 04.07./25.08-30.09.2023
   Akomodimi Half board 
   ➖ Double / Twin Standard  room  /  180€ nata
   ➖ Deluxe (2adl +1 chd )  /  251€ nata 
   ➖ Duplex suite (2 adl )/    250€ nata
   ➖ Apartment (2 adl +2chd)   341€ nata 
   ➖ Connected rooms (2 adl +2chd)   431€ nata 
   ➖ Presidential Suite  (2 adl )   300€ nata 
   ➖ Residences + Connected rooms ( 4 adl ) 
   (180€ Double) + 360€ Connected rooms


   Akomodimi Half board Perfshine :
   Akomodimin 
   Mengjesi & Darka (pijet nuk perfshihen )
   Pishina  e jashtme Aquapark per femije dhe te rritur 
   Plazhi Privat i hotelit Shezllone qader 
   Wifi 
   Parking 
   ----------------------------------------
   Akomodimi Bed & breakfast  Perfshine :
   Akomodimin 
   Mengjesi  (pijet nuk perfshihen )
   Pishina  e jashtme Aquapark per femije dhe te rritur 
   Plazhi Privat i hotelit Shezllone qader 
   Wifi 
   Parking 

   Minimumi 2 persona te rritur ne dhome !!

   Rezervoni online

   Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

   Shiko të gjitha aktivitetet

   Saba Group

   Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.