Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet Ksamil

Hotel  Angjeludhi

Oferta dhe Çmimet

 Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit

Oferta vlen  deri me 20.07.18 

 • 3 dite e 2 netë 80 €
 • 4 dite e 3 netë 100€
 • 5 dite e 4 netë 120€
 • 6 dite e 5 netë 140€
 • 7 dite e 6 netë 165€
 • 8 dite e 7 netë 190€
 • 9dite e 8 netë 215€
 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

Oferta vlen  nga data 21.07.18 deri me 25.08.18 

 • 3 dite e 2 netë 80€
 • 4 dite e 3 netë 100€
 • 5 dite e 4 netë 130€
 • 6 dite e 5 netë 160€
 • 7 dite e 6 netë 190 €
 • 8 dite e 7 netë 220€
 • 9 dite e 8 netë 260€
 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

Oferta vlen  nga data 01.09.18 deri me 16.08.18 

Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit

 • 3 dite e 2 netë 60€
 • 4 dite e 3 netë 80€
 • 5 dite e 4 netë 100€
 • 6 dite e 5 netë 120€
 • 7 dite e 6 netë 140 €

Dhoma Plazhi

Oferta dhe çmimet

 Periudha 15.06.2018 - deri -10.07.2018

 • Dhoma 2-she 30 € nata
 • Dhoma 3-she =40 € nata
 • Dhoma 4-she = 50 € nata
 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

Periudha 11.07.2018- deri - 31.08.2018

 • Dhoma 2-she =40 € nata 
 • Dhoma 3-she = 45 € nata 
 • Dhoma 4-she = 55 € nata 
 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

Periudha 01.09.2018 - deri - 20.09.2018

 • Dhoma 2-she = 25€ nata  
 • Dhoma 3- she = 30€ nata 
 • Dhoma 4-she = 40€ nata 
 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.