Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet Sarandë
Shperndaje në Google Facebook

Sarandë

Hotel Strora

Oferta dhe çmimet

Oferta Vlen nga data 15.07.2018 deri me daten 31.08.2018

 • Dhoma 2-she = 85€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =95€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 110€ nata me mengjes.

Mario Resort

Oferta dhe çmimet vetem me mëngjes

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi


Oferta gjat muajit Korrik

 • 2netë - 3 ditë 75 €
 • 3 netë - 4 ditë 100 €
 • 4 netë - 5 ditë 120 €
 • 5 netë - 6 ditë 140 €
 • 6 netë - 7 ditë 160 €
 • 7 netë - 8 ditë 180 €

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2018 me Saba Group 
****************************************************
Oferta 2 netë e 3 ditë vlen ne nisjet E Diel,E hëne , E Marte
Çmimet jane per person ne dhome dyshe/treshe
Akomodimi në Hotel Mario Resort

Plazhi i parë për shfrytëzim 50m nga hoteli Mario Resort, Plazhi i Hotel Santa Quaranta
check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi

Oferta gjat muajit  Gusht

 • 3 netë - 4 ditë 130 €
 • 4 netë - 5 ditë 160 €
 • 5 netë - 6 ditë 190 €
 • 6 netë - 7 ditë 220 €
 • 7 netë - 8 ditë 250 €

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2018 me Saba Group 
****************************************************
Ofertat jane per person ne dhome dyshe/treshe
Akomodimi në Hotel Mario Resort

Plazhi i parë për shfrytëzim 50m nga hoteli Mario Resort, Plazhi i Hotel Santa Quaranta

 1. check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Ocean Hotel

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2018 - deri - 10.06.2018

 • Dhoma 2-she = 35€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =45€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes.

Periudha 15.09.2018 - deri - 14.05.2019

 • Dhoma 2-she = 25€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 45€ nata me mengjes

Hotel Vola

Oferta dhe çmimet

1.Oferta  duke perfshire Udhetimin fjetjen , mengjesin 

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit

 Kujdes deri me 15.07.18 

 • 3 dite e 2 netë 75  €
 • 4 dite e 3 netë 95  €
 • 5 dite e 4 netë 120  €
 • 6 dite e 5 netë 140 €
 • 7 dite e 6 netë 165 €
 • 8 dite e 7 netë 190  €
 • 9 dite e 8 netë 215  €

 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

2.Oferta  duke perfshire Udhetimin,fjetjen ,mengjesin dhe darken

Periudha 16.07 .2018 - deri  -26.08.2018

 • 4 ditë 3 netë 115 €
 • 5ditë 4netë 145€
 • 6ditë 5netë 175€
 • 7ditë 6netë 205€
 • 8 ditë 7 netë 235€
 • 9ditë 8 netë  265€
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

3.Oferta  duke perfshire Udhetimin,fjetjen ,mengjesin dhe darken

Periudha 26.08.2018 - deri  -10.09.2018

 • 4 ditë 3 netë 85 €
 • 5 ditë 4 netë 105€
 • 6 ditë 5 netë 130€
 • 7 ditë 6 netë 155€
 • 8 ditë 7 netë 180€
 • 9 ditë 8 netë 210 €
 • Check In: 12:00 Check out : 09:30

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.