Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2020
Shperndaje në Google Facebook

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikëNga 01 Korriku nisje çdo natë  Nisja Nga kampi ne ora 16:00 Listen e çmimeve e gjeni më poshtë:  1 natë 40€ personi 2 natë 50€ personi 3 natë 65€  personi 4 natë 75€ personi 5 natë 85€ personi Gjilani 20:30 Ferizaji 21:30 Prishtina 22:30 Suhareka

Akomodimi ne Hotel: 2 net / 3 ditë 60 euro për person 3 net / 4 ditë 90 euro për person 4 net / 5 ditë 120 euro për person 5 net / 6 ditë 150 euro për person 6 net / 7 ditë 180 euro për person  Të përfshira janë : Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Përdorimi i pishinës ,Wi-Fi,Parkingu dhe Të gji

Akomodimi ne Hotel: 2 net / 3 ditë 55 euro për person 3 net / 4 ditë 82 euro për person 4 net / 5 ditë 110euro për person 5 net / 6 ditë 137 euro për person 6 net / 7 ditë 165 euro për person  Të përfshira janë : Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Përdorimi i pishinës             

Akomodimi ne Katin e Dyt: Dhome 2she standarde BB +Qadra ne Plazh  1 Nat 2 Dite 37€  2 Net 3 Dite 74€  3 Net 4 Dite 111€  4Net 5 Dite 148€  5Net 6 Dite 185€ Dhome 2she Pamje Deti BB +Qadra ne Plazh  1NET / 2DITE 42€  2NET / 3DITE 84€  3NET / 4DITE 126€  4NET /

 Çmimi eshte  per akomodim ne  muajin Qershor Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe 2 netë /3  ditë 60  € 3netë / 4 ditë 85 € 4 netë / 5 ditë 110 € 5 netë / 6 ditë 135€ 6 netë / 7 ditë 160€ Të përfshira : Mëngjesi, Darka dhe Udhetimi. Check In: 11:00-12:00

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Darka dhe Qadra në plazh 2 net / 3 ditë 50 euro per person 3 net / 4 ditë 75 euro per person 4 net / 5 ditë 100 euro per person 5 net / 6 ditë 125 euro per person 6 net / 7 ditë 150 euro per person   Ofertat janë të vlefshme për muajin Qersh

2Nete – 50eur, p.p (BB) 3Nete – 75eur, p.p (BB) 4Nete –100eur, p.p (BB) 5Nete – 125eur, p.p (BB) 6Nete – 150eur p.p (BB) Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe shfrytezimi i pishinës. Oferta Per muajin Qershor 2Nete –60 euro, p.p (HB) 3Nete –90 euro, p.p (HB) 4Nete – 12

 Oferta vlen  per akomodim nga data 01.06.20 deri me 30.06.20  Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30 Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Udhetimi.  2 netë / 3 ditë 50€ personi  3 netë / 4 ditë 65€ personi  4 netë / 5 ditë 79€ personi Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 Femije

 Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka. Oferta vlen per akomodim nga data 01.08.2020 deri 26.08.2020 2 net / 3 ditë 75 euro për person 3 net / 4 ditë 100 euro për person 4 net / 5 ditë 125 euro për person 5 net / 6 ditë 150 euro për person 6 net /

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.