Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet në Sarand
Shperndaje në Google Facebook

Hotel Mario Resort

Ofertat dhe Çmimet

 Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.

Oferta vlen per akomodim nga data 01.08.2020 deri 26.08.2020

 • 2 net / 3 ditë 75 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 100 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 125 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 150 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 175 euro për person

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2020 me Saba Group 

 

Oferta vlen nga data 01/08/2020 deri me daten 15/08/2020

Në Ofert janë të përfshira:Udhëtimi---Mengjesi Fjetja;

 • Oferta:3 ditë 2 netë 55€
 • Oferta:4 ditë 3 netë 70€
 • Oferta:5 ditë 4 netë 85€
 • Oferta:6 ditë 5 netë 100€                                                                  
 • Oferta:7 ditë 6 netë 115€

Oferta vlen nga data 15/08/2020 deri me daten 26/08/2020

Në Ofert janë të përfshira:Udhëtimi---Mengjesi Fjetja;

 • Oferta:3 ditë 2 netë 60€
 • Oferta:4 ditë 3 netë 80€
 • Oferta:5 ditë 4 netë 95€
 • Oferta:6 ditë 5 netë 110€                                                                  
 • Oferta:7 ditë 6 netë 125€

 

 Oferta vlen  per akomodim nga data 01/09/20 deri me 15/09/2020 

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Udhetimi. 

 •  2 netë / 3 ditë 50€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 65€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 80€ personi
 •  5 netë / 6 ditë 95€ personi
 •  6 netë / 7 ditë  110€ personi

Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-10 vjec - 5 €zbritje

Hotel Vola

Ofertat dhe Çmimet

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 55 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 72 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 89 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 105 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 125 euro për person 

Të përfshira janë :

Fjetja,Mëngjesi,Transporti,Darka.

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Ofertat janë të vlefshme për muajin 01/07/2020-15/07/2020

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 65 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 85 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 110 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 130 euro për person

Të përfshira janë :

Fjetja,Mëngjesi.Darka,Udhetimi,Wi-fi,Prakingu

Oferta vlen per akomodim nga data 15.07.2020 deri 31.07.2020

 • 2 net / 3 ditë 70 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 90 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 115 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 140 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 165 euro për person

 Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.

Oferta vlen per akomodim nga data 01.08.2020 deri 20.08.2020

 • 2 net / 3 ditë 75 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 100 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 125 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 150 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 175 euro për person

 Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2020 me Saba Group 

 Oferta eshte e vlefshme për muajin Shtator

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 55 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 75 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 95 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 115 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 135 euro për person 

Të përfshira janë :

Fjetja,Mëngjesi.Darka,Udhetimi,Wi-fi,Prakingu

Check-in :10:00-11:00          Check out 09:00-10:00

Femijet  nga 0-2 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga 2-8 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Hotel Bora Bora

Ofertat dhe Çmimet

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Darka, 

Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Sarandë-Prishtinë

 • 2 net / 3 ditë 45 euro per person
 • 3 net / 4 ditë 70 euro per person
 • 4 net / 5 ditë 90 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 115 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 145 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-9.99 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Darka

Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Sarandë-Prishtinë

Ofertat janë të vlefshme për muajin Korrik

 • 2 net / 3 ditë 60euro per person
 • 3 net / 4 ditë 90 euro per person
 • 4 net / 5 ditë120 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 150 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 180 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

mëngjesi dhe darka

 

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Darka,Çadra ne Plazh

Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Sarandë-Prishtinë

Ofertat janë të vlefshme për muajin Shtator

 • 2 net / 3 ditë 46euro per person
 • 3 net / 4 ditë 69euro per person
 • 4 net / 5 ditë 92 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 115 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 138 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Hotel Selvia

Ofertat dhe Çmimet

 Ofertat janë të vlefshme nga data 15/08/20 deri me date 31/08/20

Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Qadrat në plazh    Shfrytëzimi i pishinës

 • 2 net / 3 ditë 60 euro per person (BB)
 • 3 net / 4 ditë 90 euro per person (BB)
 • 4 net / 5 ditë 120 euro per person (BB)
 • 5 net / 6 ditë 150 euro per person (BB)
 • 6 net / 7 ditë 180 euro per person  (BB)

Check-in :14:00-22:00          Check out 08:00-10:00

Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Darka,Qadrat në plazh    Shfrytëzimi i pishinës

 • 2 net / 3 ditë 70 euro per person (HB)
 • 3 net / 4 ditë 105 euro per person (HB)
 • 4 net / 5 ditë 140 euro per person (HB)
 • 5 net / 6 ditë 175 euro per person (HB)
 • 6 net / 7 ditë  210euro per person  (HB)

Check-in :14:00-22:00          Check out 08:00-10:00

Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Dreka,Darka,Qadrat në plazh ,Shfrytëzimi i pishinës 

 • 2 net / 3 ditë 80 euro per person (FB)
 • 3 net / 4 ditë 120 euro per person (FB)
 • 4 net / 5 ditë 160 euro per person (FB)
 • 5 net / 6 ditë 200 euro per person (FB)
 • 6 net / 7 ditë 240 euro per person  (FB)

Femijet deri ne 3 vjet Free

Femijet nga 4 deri 11.99 vjet paguajn 50%

Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Qadrat në plazh    Shfrytëzimi i pishinës

 • 2 net / 3 ditë 40 euro per person (BB)
 • 3 net / 4 ditë 60 euro per person (BB)
 • 4 net / 5 ditë 80 euro per person (BB)
 • 5 net / 6 ditë 100 euro per person (BB)
 • 6 net / 7 ditë 120 euro per person  (BB)

  

Ofertat janë të vlefshme nga data 07/09/20 deri me date 14/09/20

Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Darka,Qadrat në plazh    Shfrytëzimi i pishinës

 • 2 net / 3 ditë 46 euro per person (HB)
 • 3 net / 4 ditë 69 euro per person (HB)
 • 4 net / 5 ditë 92 euro per person (HB)
 • 5 net / 6 ditë 115euro per person (HB)

Check-in :14:00-22:00          Check out 08:00-10:00

 

Hotel Dea

Ofertat dhe Çmimet

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi, Shfrytëzimi i pishinës,                      Wi-Fi,ParkinguTë gjitha taksat

 • 2 net / 3 ditë 30 euro per person
 • 3 net / 4 ditë 45 euro per person
 • 4 net / 5 ditë 60 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 75 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 90 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Çmimi për person në dhoma dyshe dhe treshe..

Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Sarandë-Prishtinë

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi, Shfrytëzimi i pishinës,                      Wi-Fi,Parkingu,Shezllonet ne pishin,Të gjitha taksat

 • 2 net / 3 ditë 40 euro per person
 • 3 net / 4 ditë 60 euro per person
 • 4 net / 5 ditë 80 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 100 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 120 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Çmimi për person në dhoma dyshe dhe treshe..

Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Sarandë-Prishtinë

Ofertat janë të vlefshme për muajin Korrik

Femijet  nga 0-8 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga8-12 vjec - 50% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi, Shfrytëzimi i pishinës,                      Wi-Fi,Parkingu,Shezllonet ne pishin,Të gjitha taksat

 • 2 net / 3 ditë 40 euro per person
 • 3 net / 4 ditë 60 euro per person
 • 4 net / 5 ditë 80 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 100 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 120 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Çmimi për person në dhoma dyshe dhe treshe..

Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Sarandë-Prishtinë

Ofertat janë të vlefshme për muajin Gusht

Femijet  nga 0-8 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga8-12 vjec - 50% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Qmimi vlen per Muajin Shtator

Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi, Shfrytëzimi i pishinës,                      Wi-Fi,Parkingu,Shezllonet ne pishin,Të gjitha taksat

➡Çmimi për person në dhoma dyshe
✔️ 2 netë / 3 ditë 38€ personi
✔️ 3 netë / 4 ditë 57€personii
✔️ 4 netë / 5 ditë 76 €personi
✔️ 5 netë / 6 ditë 95 €personi
✔️ 6 netë / 7 ditë114€personi

➡Çmimi për person në dhoma treshe
✔️ 2 netë / 3 ditë 34€ personi
✔️ 3 netë / 4 ditë 51€personii
✔️ 4 netë / 5 ditë 68 €personi
✔️ 5 netë / 6 ditë 85 €personi
✔️ 6 netë / 7 ditë102€personi

➡Çmimi për person në dhoma katershe
✔️ 2 netë / 3 ditë 30€ personi
✔️ 3 netë / 4 ditë 45€personii
✔️ 4 netë / 5 ditë 60€ personi
✔️ 5 netë / 6 ditë 75€ personi
✔️ 6 netë / 7 ditë 90€ personi 

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Çmimi për person në dhoma dyshe dhe treshe..

Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Sarandë-Prishtinë

Ofertat janë të vlefshme për muajin Shtator

Femijet  nga 0-8 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga8-12 vjec - 50% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 

 

Hotel Bougainville Bay Resort & SPA

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi, Shfrytëzimi i pishinës, Wi-Fi,Shezllonet ne plazh

 • 2 net / 3 ditë 55 euro per person
 • 3 net / 4 ditë 83 euro per person
 • 4 net / 5 ditë 110 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 139 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 165 euro per person  

Çmimi për person në dhoma dyshe .

📍Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

🚌 Bileta Kthyese Prishtine Sarandë ekstra pagesë..!

Parkingu eshte ekstra

Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Qadrat në plazh,                            Shfrytëzimi i pishinës                                                                                                      Qmimi per muajin Korrik:

 • Dhoma Dyshe Standard  43€ personi per natë
 • Dhoma Dyshe  Pool View 55€ personi per natë
 • Dhoma Dyshe  Sea View  60€ personi per natë
 • One Bedroom APT Sea View 65€ personi per natë(2persona )
 • One Bedroom APT  Garden  View 55€ personi per natë(2 persona )
 • Two Bedroom APT Garden View 50€ personi per natë(3 persona)
 • Two Bedroom APT  Garden  View 50€ personi per natë(4 persona)

Hotel SUNRAYS

Ofertat dhe Çmimet

 Të perfshira janë:Fjetja,Mëngjesi,Darka

 • 2 net / 3 ditë 40 euro per person
 • 3 net / 4 ditë 60 euro per person
 • 4 net / 5 ditë 80 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 100 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 120 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Çmimi për person në dhoma dyshe dhe treshe..

Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Sarandë-Prishtinë

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Hotel Prishtina

 Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 65 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 85 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 105 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 125 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 150 euro për person 

Të përfshira janë :

Fjetja,Mëngjesi.Darka,Wi-fi,Udhetimi

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :10:00-11:00          Check out 09:00-10:00

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 85 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 115 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 145 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 175 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 205 euro për person 

Të përfshira janë :

Fjetja,Mëngjesi.Darka,Wi-fi,Udhetimi

Ofertat janë të vlefshme për muajin Korrik

Check-in :10:00-11:00          Check out 09:00-10:00

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.