Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele ne Durres
Shperndaje në Google Facebook

ALER LUXURY HOTEL

Ofertat dhe Çmimet

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 55 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 82 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 110euro për person
 • 5 net / 6 ditë 137 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 165 euro për person 

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Përdorimi i pishinës                        Wi-Fi,Parkingu dhe Të gjitha taksat

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

 

Henry Resort &Spa –Golem

Ofertat dhe Çmimet

 

📣Hotel gjendet vetem 150m larg nga Plazhi I Malit te Robit , nje nga Plazhet me te Bukura ne Shqiperi. 🏝

Akomodimi ne Hotel:
Qmimi per 1 Person All inklusive

Oferta Vlen per muajin Gusht:

 • 2 net / 3 ditë 94 euro për person
 •  3 net / 4 ditë 141euro për person
 • 4 net / 5 ditë 188 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 235 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 282euro për person
 •  7 net / 8 ditë 329euro për person

Qmimi per 1 Person All inklusive

Oferta Vlen per muajin Shtator:

 • 2 net / 3 ditë 78 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 117 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 156 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 195 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 234 euro për person
 • 7 net / 8 ditë 273 euro për person

Të përfshira janë :

Akomodimi në Hotel
Mëngjesi, Dreka Darka,
Pije te lehta,
Verë , Birre, Raki te vendit,
Parkingu,
Shezllonet ne Plazh
Peshqira per Plazh
Pishina
Kend lojerash
Pije pa limit nga ore 10:00h deri 22:00h

Femijet :
0-5 vjet Falas
06-11 Vjet -50%

Bilet autobusi Pages Extra ! @ Durrës

GRAND BLUE FAFA RESORT

Ofertat dhe Çmimet

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 120 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 180 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 240 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 299  euro për person

Qmimi eshte per akomodim ne Muajin Korrik 

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 120 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 180 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 240 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 300  euro për person
 • 6 net / 7 ditë 360 euro për person

Qmimi eshte per akomodim ne Muajin Gusht

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 130 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 195 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 260 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 325  euro për person
 • 6 net / 7 ditë 390 euro për person

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Mëngjesi, Dreka dhe Darka,1 pije ne cdo vakt, Cadrat me shezlone në plazh,Përdorimi i pishinës,Muzik live cdo natë dhe animacione.Wi-Fi,Fitnesi,Parkingu dhe Të gjitha taksat.

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Çmimi për person në dhoma dyshe dhe treshe

Femijet:

Fëmija i parë 0-5 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Fëmija i parë 05-11 vjec - 50%𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Fëmija i dytë 0-2 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Fëmija i dytë 2-11 vjec 50% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Hotel Premium FAFA

Ofertat dhe Çmimet

 Qmimi eshte per akomodim ne Muajin Korrik dhe Gusht. 

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 120 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 180 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 240 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 300  euro për person
 • 6 net / 7 ditë 360  euro për person

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Mëngjesi, Dreka dhe Darka,Cadrat me shezlone në plazh,Përdorimi i pishinës,1 pije ne cdo vakt.

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.