Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet në Ulqin
Shperndaje në Google Facebook

Ofertat dhe Çmimet ne Ulqin

Hotel Mediteran

Ofertat dhe Çmimet

 • 2Nete – 50eur, p.p (BB)
 • 3Nete – 75eur, p.p (BB)
 • 4Nete –100eur, p.p (BB)
 • 5Nete – 125eur, p.p (BB)
 • 6Nete – 150eur p.p (BB)

Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe shfrytezimi i pishinës.

Oferta Per muajin Qershor

 • 2Nete –60 euro, p.p (HB)
 • 3Nete –90 euro, p.p (HB)
 • 4Nete – 120 euro, p.p (HB)
 • 5Nete – 150 euro, p.p (HB)
 • 6Nete – 180 euro p.p (HB)

Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe darkë, shfrytezimi i pishinës.

Oferta Per muajin Korrik dhe Gusht 

 • 2Nete –70 euro, p.p (HB)
 • 3Nete –105 euro, p.p (HB)
 • 4Nete – 140 euro, p.p (HB)
 • 5Nete – 175 euro, p.p (HB)
 • 6Nete – 210 euro p.p (HB)

Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe darkë, shfrytezimi i pishinës.

 

Vërejtje minimum dy persona ne dhomë 

Dhomat në oferte jane nga pjesa e villave

Femijet: 0 - 6 vjec gratis (Femia i parë)

Femijet: 07.-12 vjec - 50% zbritje

Single room: +50%

Femija 2te / 3te ne moshen gratis paguan 50% te cmimit.

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Hotel ALBATROS

Ofertat dhe Çmimet

Oferta Per muajin Qershor

 • 2Nete –65 euro, p.p (HB)
 • 3Nete –95 euro, p.p (HB)
 • 4Nete – 120 euro, p.p (HB)
 • 5Nete – 150 euro, p.p (HB)
 • 6Nete – 180 euro p.p (HB)

Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe darkë,Wi-Fi,Parkingu

 Extra: Bileta e autobusit Prishtinë-Ulqin-Prishtinë

Check/in time : 10:00 - 11:00
Check/out time : 09:00 - 10:00

Villa Hotel Montefila

Ofertat dhe Çmimet

 • 2Nete – 55 euro, p.p (HB)
 • 3Nete –85 euro, p.p (HB)
 • 4Nete – 110 euro, p.p (HB)
 • 5Nete – 140 euro, p.p (HB)
 • 6Nete – 170 euro p.p (HB)

Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe darkë, shfrytezimi i pishinës,Transferi nga hoteli deri tek plazhi Saranda,Wi-Fi,Parkingu, Të gjitha taksat.

 Oferta vlen për muajin QERSHOR

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.