Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet ne Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet ne Ksamil

Hotel Laluna,Hotel Tirana,Hotel Marku

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen  per akomodim nga data 01.06.20 deri me 30.06.20 

Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Udhetimi. 

 • 2 netë / 3 ditë 50€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 65€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 79€ personi

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-10 vjec - 5€ 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Oferta vlen  per akomodim nga data 01/07/20 deri me 15/07/2020 

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Udhetimi. 

 • 2 netë / 3 ditë 60€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 80€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 105€ personi
 •  5 netë / 6 ditë 125€ personi
 • 6 netë / 7 ditë 145€ personi
 • 7 netë / 8 ditë 165€ personi

Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-10 vjec - 5€ 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Oferta vlen  per akomodim nga data 15/07/20 deri me 03/08/2020 

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Udhetimi. 

 • 2 netë / 3 ditë 67€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 87€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 115€ personi
 •  5 netë / 6 ditë 137€ personi
 • 6 netë / 7 ditë 162€ personi
 • 7 netë / 8 ditë 190€ personi

Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30

 Oferta vlen  per akomodim nga data 03/08/20 deri me 31/08/2020 

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Udhetimi. 

 •  2 netë / 3 ditë 75€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 100€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 125€ personi
 •  5 netë / 6 ditë 150€ personi
 •  6 netë / 7 ditë  175€ personi
 •  7 netë / 8 ditë  200€ personi

Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-10 vjec - 5 €zbritje

 Oferta vlen  per akomodim nga data 01/09/20 deri me 15/09/2020 

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Udhetimi. 

 •  2 netë / 3 ditë 50€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 65€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 80€ personi
 •  5 netë / 6 ditë 95€ personi
 •  6 netë / 7 ditë  110€ personi

Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-10 vjec - 5 €zbritje

 Oferta vlen  per akomodim nga data 01/09/20 deri me 15/09/2020 

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Dreka, Darka, Udhetimi ,Shezlloni ne Plazh. 

 •  2 netë / 3 ditë 60€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 80€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 100€ personi
 •  5 netë / 6 ditë 120€ personi
 •  6 netë / 7 ditë  140€ personi

Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-10 vjec - 5 €zbritje

Hotel SUMMER GATE

Oferta dhe Çmimet

Oferta vlen  per akomodim nga data 01.06.20 deri me 30.06.20 

Check in 10:00-12:00 Check out 09:00-10:00

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi dhe darka,

Wi-Fi,Parkingu,Të gjitha taksat

 • 2 netë / 3 ditë 60 € personi
 •  3 netë / 4 ditë 90 € personi
 •  4 netë / 5 ditë 120 € personi 
 •  5 netë / 6 ditë 150 € personi
 •  6 netë / 7 ditë 180 € personi


Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎
Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Oferta vlen  per akomodim nga data 01.07.20 deri me 31.07.20 

Check in 10:00-12:00 Check out 09:00-10:00

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi dhe darka,

Wi-Fi,Parkingu,Të gjitha taksat

 • 2 netë / 3 ditë 80€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 120 € personi
 •  4 netë / 5 ditë 160€ personi 
 •  5 netë / 6 ditë 200€ personi
 •  6 netë / 7 ditë 240€ personi


Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎
Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

 Oferta vlen  per akomodim nga data 01.08.20 deri me 31.08.20 

Check in 10:00-12:00 Check out 09:00-10:00

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi dhe darka,

Wi-Fi,Parkingu,Të gjitha taksat

 • 2 netë / 3 ditë 90€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 135€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 180€ personi 
 •  5 netë / 6 ditë 225€ personi
 •  6 netë / 7 ditë 270€ personi


Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎
Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Hotel SOLO MARE

Oferta dhe Çmimet

 

Oferta vlen  per akomodim nga data 01.06.20 deri me 30.06.20 

Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-09:30

Ne cmim perfshihet:Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Perdorimi i pishines,Wi-Fi.

 • 2 netë / 3 ditë 76€ personi
 •  3 netë / 4 ditë 114€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 152€ personi
 •  5 netë / 6 ditë 190€ personi
 •  6 netë / 7 ditë 228€ personi

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Hotel VILA VISTA MARE

Oferta dhe Çmimet

Oferta vlen  per akomodim nga data 01.06.20 deri me 30.06.20 

Check in 10:00-12:00 Check out 09:00-10:00

Ne cmim perfshihet:

Akomodimi në hotel,Mëngjesi dhe darka,Wi-Fi.

 • 2 netë / 3 ditë 56€ personi 
 •  3 netë / 4 ditë 84€ personi
 •  4 netë / 5 ditë 112€ personi
 •  5 netë / 6 ditë 140€ personi
 •  6 netë / 7 ditë 168€ personi

 

Femijet  nga 0-3 vjec 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎

Femijet nga3-12 vjec - 30% 𝙕𝘽𝙍𝙄𝙏𝙅𝙀

Hotel Angjeludhi

Oferta dhe Çmimet

 Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen  nga data              deri me 

 • 1 netë 
 • 2 netë 
 • 3 netë 
 • 4 netë 
 • 5 netë 
 • 6 netë 
 • 7 netë 

Akomodimi në Hotel Angjeludhi 1500m larg nga plazha

 • Check in 11:00-12:00 Check out 09:00-10:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.