Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele ne Dhërmi
Shperndaje në Google Facebook

SARAJET  E  PASHAIT 1 dhe 2

Ofertat dhe Çmimet

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 60 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 90 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 120 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 150 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 180 euro për person 

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Përdorimi i pishinës ,Wi-Fi,Parkingu dhe Të gjitha taksat,Cadrat me shezlone ne plazh dhe pishinëm.

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :10:00-11:00          Check out 09:00-10:00

 Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 100 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 150 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 200 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 250 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 380 euro për person 

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Përdorimi i pishinës ,Wi-Fi,Parkingu dhe Të gjitha taksat,Cadrat me shezlone ne plazh dhe pishinëm.

Ofertat janë të vlefshme për muajin Korrik,Gusht.

Check-in :10:00-11:00          Check out 09:00-10:00

Hotel Elysum

Ofertat dhe Çmimet

 Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 90euro për person
 • 3 net / 4 ditë 135 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 180 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 225 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 270 euro për person 

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Përdorimi i pishinës ,Wi-Fi,Parkingu dhe Të gjitha taksat,Cadrat me shezlone ne plazh dhe pishinëm.

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :10:00-11:00          Check out 09:00-10:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.