Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet ne Velipojë
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Velipojë

Hotel Royal Apartmants

Ofertat dhe Çmimet

 Çmimi eshte  per akomodim ne  muajin Qershor

Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe

 • 2 netë /3  ditë 60  €
 • 3netë / 4 ditë 85 
 • 4 netë / 5 ditë 110 €
 • 5 netë / 6 ditë 135
 • 6 netë / 7 ditë 160€

Të përfshira : Mëngjesi, Darka dhe Udhetimi.

Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

 

 Çmimi eshte  per akomodim ne  muajin Korrik dhe Gusht

Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe

 • 2 netë /3  ditë  80  €
 • 3netë / 4 ditë 115 
 • 4 netë / 5 ditë 150 €
 • 5 netë / 6 ditë 185
 • 6 netë / 7 ditë 220€

Të përfshira : Fjetja ne Hotel ,dhe Udhetimi.

Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

 

 

Hotel Center Park

Ofertat dhe Çmimet

 Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe

 • 2 netë 40  €
 • 3 netë 60 
 • 4 netë 80 €
 • 5 netë 100
 • 6 neta 120 €
 • 7 netë 140 €

Të përfshira : Mëngjesi, dreka dhe darka.

Bileta Kthyese Prishtine Velipoj ekstra pagesë..!

Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

 Çmimi vlen per daten 01/07/2020 deri me31/07/2020

 • 3ditë 2netë 55€ per person
 • 4ditë 3netë 75€ per person
 • 5ditë 4netë 95€ per person
 • 6ditë 5netë 115€ per person
 • 7ditë 6netë 135€ per person

Të përfshira : Mëngjesi, dreka ,dark dhe Bileta Autobusit.

Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

 Çmimi vlen per daten 01/08/2020 deri me31/08/2020

 • 3ditë 2netë 45€ per person
 • 4ditë 3netë 67€ per person
 • 5ditë 4netë 90€ per person
 • 6ditë 5netë 112€ per person

Të përfshira : Mëngjesi, dreka ,dark .

Ekstra pages Bileta Autobusit 10€

Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

 Çmimi vlen per daten 01/09/2020 deri me12/09/2020

 • 3ditë 2netë 40€ per person
 • 4ditë 3netë 60€ per person
 • 5ditë 4netë 80€ per person
 • 6ditë 5netë 100€ per person

Të përfshira : Mëngjesi, dreka ,dark .

Ekstra pages Bileta Autobusit 10€

Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

 

Hotel Holiday

Ofertat dhe Çmimet

 Çmimi vlen per daten 01/08/2020 deri me 31/08/2020

Akomodimi tek Hotel Holiday 1 

 • 3ditë 2netë 50€ per person
 • 4ditë 3netë 75€ per person
 • 5ditë 4netë 100€ per person
 • 6ditë 5netë 125€ per person
 • 7ditë 6netë 150€ per person

Akomodimi tek Hotel Holiday 2 

 • 3ditë 2netë 45€ per person
 • 4ditë 3netë 67€ per person
 • 5ditë 4netë 90€ per person
 • 6ditë 5netë 112€ per person

    Të përfshira : Mëngjesi, dreka ,dhe darka.

    Ekstra pages Bileta Autobusit 10€

    Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

    Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

     Çmimi vlen per daten 01/09/2020 deri me15/09/2020

    Akomodimi tek Hotel Holiday 1 

    • 3ditë 2netë 34€ per person
    • 4ditë 3netë 51€ per person
    • 5ditë 4netë 68€ per person
    • 6ditë 5netë 85€ per person
    • 7ditë 6netë 102€ per person

    Akomodimi tek Hotel Holiday 2 

    • 3ditë 2netë 30€ per person
    • 4ditë 3netë 45€ per person
    • 5ditë 4netë 60€ per person
    • 6ditë 5netë 75€ per person

       Të përfshira : Mëngjesi, dreka ,dhe darka.

       Ekstra pages Bileta Autobusit 10€

       Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

       Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

        

       Hotel Fishta

       Ofertat dhe Çmimet

        Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe

       • 2 netë 45  €
       • 3 netë 70 
       • 4 netë 90 €
       • 5 netë 115
       • 6 neta 140 €

       Të përfshira :  Akomodimi në Hotel,Mëngjesi,Wi -FI,Të gjitha Taksat

       Qmimi vlen per muajin Qershor.

       Bileta Kthyese Prishtine Velipoj ekstra pagesë..!

       Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

        Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe

       • 2 netë /3  ditë  70  €
       • 3netë / 4 ditë 105 €
       • 4 netë / 5 ditë 140 €
       • 5 netë / 6 ditë 175€
       • 6 netë / 7 ditë 210€

          Të përfshira :  Akomodimi në Hotel,Mëngjesi,Wi -FI,Të gjitha Taksat

          Qmimi vlen per muajin Korrik dhe Gusht.

          Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

           Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

          Femijet 3-14 Vjet paguajn 50 % te çmimit

          Hotel Real

          Ofertat dhe Çmimet

           Çmimi eshte per person :

          • 2 netë / 3 ditë 50 € personi
          • 3 netë / 4 ditë 70 € personi
          • 4 netë / 5 ditë 90 € personi
          • 5 netë / 6 ditë 110 € personi
          • 6 netë / 7 ditë 130 € personi

          Të përfshira : Mëngjesi,udhetimi, darka.

          Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

           Oferta vlen nga data 01/07/2020 deri me daten 15/07/2020

          Çmimi eshte per person :

          • 2 netë / 3 ditë 60 € personi
          • 3 netë / 4 ditë 85€ personi
          • 4 netë / 5 ditë 110€ personi
          • 5 netë / 6 ditë 135€ personi
          • 6 netë / 7 ditë 160€ personi

          Të përfshira : Mëngjesi,Dreka, darka dhe Udhetimi.

           Oferta vlen nga data 01/09/2020 deri me daten10/09/2020

          Çmimi eshte per person :

          • 2 netë / 3 ditë 60 € personi
          • 3 netë / 4 ditë 85 € personi
          • 4 netë / 5 ditë 110 € personi
          • 5 netë / 6 ditë 135 € personi
          • 6 netë / 7 ditë 160 € personi

          Të përfshira : Mëngjesi,Dreka, darka dhe Udhetimi.

          Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

           Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

          Femijet3-10 Vjet paguajn 50 % te çmimit

          Grand Hotel Europa Resort

          Ofertat dhe Çmimet

           Çmimi eshte per person :

          • 2 netë / 3 ditë 125€ personi
          • 3 netë / 4 ditë 187€ personi
          • 4 netë / 5 ditë 250€ personi

          Të përfshira : Mëngjesi, Shfrytzimi i pishines.

          Check In: 11:00-12:00 Check out : 09:30

          Rezervoni online

          Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

          Shiko të gjitha aktivitetet

          Saba Group

          Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.