Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele ne Vlorë
Shperndaje në Google Facebook

Marina Premium Hotel -Vlore

Oferta Dhe Çmimet

Akomodimi ne Katin e Dyt:

Dhome 2she standarde BB +Qadra ne Plazh

 •  1 Nat 2 Dite 37€
 •  2 Net 3 Dite 74€
 •  3 Net 4 Dite 111€
 •  4Net 5 Dite 148€
 •  5Net 6 Dite 185€

Dhome 2she Pamje Deti BB +Qadra ne Plazh

 •  1NET / 2DITE 42€
 •  2NET / 3DITE 84€
 •  3NET / 4DITE 126€
 •  4NET / 5DITE 168€
 •  5Net / 6 Dite 210€

Dhome 4she (2+2)- BB +Qadra ne Plazh

 •  1NET / 2DITE 33 €
 •  2NET / 3DITE 66€
 •  3NET / 4DITE 99€
 •  4NET / 5DITE 132€
 •  5Net / 6Dite 165€

Ne qmim perfshihet;
 Akomodimi ne Hotel,Mengjesi,Shezllone Qader ne Plazh🏖
 Parking ,WI- FI

Femijet :
0-7 Vjet Falas
7-16 vjet +10€ Nata/Shtrat shtes ne dhome
Bileta Autobusit Extra Pages

 

Pastarela Resort

Oferta Dhe Çmimet

Oferta Vlen per Akomodim ne Muajin Gusht:
Dhome 2she BB
Mengjes (2 Persona)

 • 1 Nat 2 Dite 60€
 • 2 Net 3 Dite 120€
 • 3 Net 4 Dite 180€
 • 4Net 5 Dite 240€


Dhome 2she HB
Mengjes ,Darke (2 Persona)

 • 1NET / 2DITE 80€
 • 2NET / 3DITE 160€
 • 3NET / 4DITE 240€
 • 4NET / 5DITE 320€

.................................................
Dhome 3she BB
Mengjes (3 Persona )

 • 1NET / 2DITE 85€
 • 2NET / 3DITE 170€
 • 3NET / 4DITE 255€
 • 4NET / 5DITE 340€


Dhome 3she HB
Mengjes,Darke( 3 Persona )

 • 1NET/2DITE 115€
 • 2NET / 3DITE 230€
 • 3NET / 4DITE 345€
 • 4NET / 5DITE 460€

............................................
Dhome 4she Suita (2n1)
Mengjesi ( 4Persona)

 • 1NET /2DITE 110€
 • 2NET / 3DITE 220€
 • 3NET / 4DITE 330€
 • 4NET / 5DITE 440€

...........................................
Dhome 4she Suita (2n1)
Mengjes Dark (4Persona)

 • 1NET/2DITE 150€
 • 2NET / 3DITE 300€
 • 3NET / 4DITE 450€
 • 4NET / 5DITE 600€

Hotel Duka Vlore

Oferta Dhe Çmimet

 Çmimet jane si me poshte per dhom minimumi i akomodimit eshte 2 net :

 • Mini Suita --> 94€ nata (4persona) 
 • Suita --> 121€ nata (4-5persona)
 • Dhome treshe pamje deti  perball --> 77€  nata (3persona)
 • Dhome treshe pamje deti kendor --> 72€  nata (3persona)
 • Dhome dyshe me pamje nga deti--> 72€  nata (2 persona)
 • Dhome dyshe me pamje nga mali--> 61€  nata (2 persona)

Ne keto çmime perfshihen: 

Akomodimi,Mengjesi,Internet,Plazhi (Cader dhe shezllone) 

Bileta Eksra pages 20€

Hoteli disponon ne total 70 dhoma akomodimi. 

 • 13 Mini Suita , te perbere nga 1 dhome me 1 krevat dopio, 2 krevat tek dhe 1 divan, kapaciteti (4persona) .
 • 13 Suita, te perbere nga 2 dhoma te ndara me 1 krevat dopio,(1-2)  krevat tek dhe 1 divan, kapaciteti (4-5persona) .
 • 11 Dhoma treshe, te perbere nga 1 dhome me 1  krevat dopio dhe 1 krevat tek, kapaciteti (3persona).
 • 33 Dhoma dyshe , te perbere nga 1 dhome me 1 krevat dopio. kapaciteti (2 persona). 

Hotel Gold Vlore

Ofertat Dhe Çmimet

Oferta  vlend per muajin Gusht

Perfshine :Akomodimin ne HotelMengjesi,Parkingu ,Wi-fi

Dhome Double/Twin 2 persona

 • 2NET / 3DITE 65€ per person
 • 3NET / 4DITE 97.50€ per person
 • 4NET / 5DITE 130 € per person
 • 5NET / 6DITE 162.50 € per person

Dhome Triple (1Dopio +1tek)

 • 2NET / 3DITE 50€ per person
 • 3NET / 4DITE 75€ per person
 • 4NET / 5DITE 100€ per person
 • 5NET / 6DITE 125 € per person

Dhome Suit( Dy ambiente 2+2 )

 • 2NET / 3DITE 60€ per person
 • 3NET / 4DITE 90€ per person
 • 4NET / 5DITE 120€ per person
 • 5NET / 6DITE 150€ per person

Pages Extra Bileta autobusit 20€

 

 Oferta  vlend per muajin Shtator

Perfshine :Akomodimin ne HotelMengjesi,Parkingu ,Wi-fi

Dhome Double/Twin 2 persona

 •  2NET / 3DITE 55€ per person
 •  3NET / 4DITE 82.50€ per person
 •  4NET / 5DITE 110 € per person
 •  5NET / 6DITE 137.50 € per person

Dhome Triple (1Dopio +1tek)

 •  2NET / 3DITE 44€ per person
 •  3NET / 4DITE 66€ per person
 •  4NET / 5DITE 88€ per person
 •  5NET / 6DITE 110 € per person

Dhome Suit( Dy ambiente 2+2 )

 •  2NET / 3DITE 45€ per person
 •  3NET / 4DITE 67.50€ per person
 •  4NET / 5DITE 90€ per person
 •  5NET / 6DITE 112.50€ per person

Pages Extra Bileta autobusit 20€

Regina City

Oferta Dhe Çmimet

Dhome 2she BB/ MENGJES

 • 2NET / 3DITE 70€ per person
 • 3NET / 4DITE 105€ per person
 • 4NET / 5DITE 140€ per person
 • 5NET / 6DITE 175€ per person

Dhome 2she HB / MENGJES DARK

 • 2NET / 3DITE 90€ per person
 • 3NET / 4DITE 135€ per person
 • 4NET / 5DITE 180€ per person
 • 5NET / 6DITE 225€ per person

Dhome 2she FB/ MENGJES DREK DARK

 • 2NET / 3DITE 110€ per person
 • 3NET / 4DITE 165€ per person
 • 4NET / 5DITE 220€ per person
 • 5NET / 6DITE 275€ per person

.......................................
Dhome 3she BB / MENGJES

 • 2NET / 3DITE 60€ per person
 • 3NET / 4DITE 90€ per person
 • 4NET / 5DITE 120€ per person
 • 5NET / 6DITE 150€ per person

Dhome 3she HB / MENGJES DARK

 • 2NET / 3DITE 80€ per person
 • 3NET / 4DITE 120€ per person
 • 4NET / 5DITE 160€ per person
 • 5NET / 6DITE 200€ per person

Dhome 3she FB / MENGJES DREK DARK

 • 2NET / 3DITE 100€ per person
 • 3NET / 4DITE 150€ per person
 • 4NET / 5DITE 200€ per person
 • 5NET / 6DITE 250€ per person

Femijet deri 4Vjeç FALAS
Femijet 4-12vjec paguajn 50% te çmimit

 

Hotel  SEMAJO

 

Oferta dhe Çmimet

Të perfshira janë: Fjetja Mëngjesi
Qmimet jane per 1 Person

Dhome 2she

 • 2NET / 3DITE 55€ per person
 • 3NET / 4DITE 82.50€ per person
 • 4NET / 5DITE 110 € per person
 • 5NET / 6DITE 137.50 € per person


Dhome 3she

 • 2NET / 3DITE 54€ per person
 • 3NET / 4DITE 81€ per person
 • 4NET / 5DITE 108€ per person
 • 5NET / 6DITE 135€ per person


Dhome 4she

 • 2NET / 3DITE 45€ per person
 • 3NET / 4DITE 67.50€ per person
 • 4NET / 5DITE 90 € per person
 • 5NET / 6DITE 112.50€ per person


Darka 12€ Nat/Personi Extra Pages
Bileta Autobusit Extra Pages

Hotel  Palace

Oferta dhe Çmimet

Akomodim ne Dhome 2she , Mengjesi
Qmimet per 1 Person

 • 2NET / 3DITE 50€ per person
 • 3NET / 4DITE 75€ per person
 • 4NET / 5DITE 100€ per person
 • 5NET / 6DITE 125€ per person
 • 6NET / 7DITE 150€ per person


Akomodim ne Dhome Twin , Mengjesi

 • 2NET / 3DITE 50€ per person
 • 3NET / 4DITE 75€ per person
 • 4NET / 5DITE 100€ per person
 • 5NET / 6DITE 125€ per person
 • 6NET / 7DITE 150€ per person


Akomodim ne Dhome 3-she , Mengjesi

 • 2NET / 3DITE 44€ per person
 • 3NET / 4DITE 66€ per person
 • 4NET / 5DITE 88€ per person
 • 5NET / 6DITE 110€ per person
 • 6NET / 7DITE 132€ per person


Politikat e femijeve
0-5 Vjet Falas
6-13 Vjet +10€/nat
(max: 1 femije per cdo dhome)

Bileta autobusit pages Extra

Vlora International Hotel

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta gjat muajit Gusht

Oferta Perfshine :Udhetimi me autobus,Akomodimi ne Hotel me Mengjes ,Parkingu ,Wi-Fi

Akomodimi ne Dhome Dyshe Qmimi per person:

 • 2 net / 3 ditë 80 euro
 • 3 net / 4 ditë 110 euro
 • 4 net / 5 ditë 140 euro
 • 5 net / 6 ditë 170 euro
 • 6 net / 7 ditë 200 euro

Akomodimi ne Junior Suit/ 3-she Qmimi per person:

 • 2 net / 3 ditë 80 euro
 • 3 net / 4 ditë 105 euro
 • 4 net / 5 ditë 120 euro
 • 5 net / 6 ditë 155 euro
 •  6 net / 7 ditë 170 euro

Akomodimi ne Apartment(2+2 ) Qmimi per person:

 •  2 net / 3 ditë 77 euro
 •  3 net / 4 ditë 101euro
 • 4 net / 5 ditë 124 euro
 • 5 net / 6 ditë 148 euro
 • 6 net / 7 ditë 171 euro

Chek in 13:00h
Chek out-11:00h

Femijet 0-7vjeç GRATIS
Femijet 7 -14 vjec ,do te shtohet nje krevat me nje kosto

Oferta vlen per muajin Shtator 

Oferta Perfshine : Akomodimi ne Hotel me Mengjes ,Parkingu ,Wi-Fi

Akomodimi ne Dhome DysheStandarde
Qmimi per person:

 • 2 net / 3 ditë 58 euro
 • 3 net / 4 ditë 87 euro
 • 4 net / 5 ditë 116 euro
 • 5 net / 6 ditë 145 euro
 • 6 net / 7 ditë 174 euro

Akomodimi ne Junior Suit/Dhome 3-she
Qmimi per person:

 • 2 net / 3 ditë 48 euro
 • 3 net / 4 ditë 72 euro
 • 4 net / 5 ditë 96 euro
 • 5 net / 6 ditë 120 euro
 • 6 net / 7 ditë 144 euro

Chek in 13:00h
Chek out-11:00h
Femijet 0-7vjeç GRATIS

Bileta Autobusi pages Extra

 

ALER GRAND HOTEL

Ofertat dhe Çmimet

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 50 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 75 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 100 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 125 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 150euro për person 

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Mëngjesi,Darka,Përdorimi i pishinës                        Wi-Fi,Parkingu dhe Të gjitha taksat

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

 

 

Hotel Omlympia Touristic Village

Ofertat dhe Çmimet

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 60 euro për dhomë
 • 3 net / 4 ditë 80 euro për dhomë
 • 4 net / 5 ditë 100 euro për dhomë
 • 5 net / 6 ditë 120 euro për dhomë
 • 6 net / 7 ditë 140 euro për dhomë

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Mëngjesi ,Wi-Fi,Parkingu dhe Të gjitha taksat

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Akomodimi ne Hotel:

 • 2 net / 3 ditë 50 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 85 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 110 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 140 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 165 euro për person 

Të përfshira janë :

Akomodimi në hotel,Wi-Fi,Parkingu dhe Të gjitha taksat

Ofertat janë të vlefshme për muajin Korrik

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

 

Hotel Regina Blue Radhime

Ofertat dhe Çmimet

 Akomodimi ne Hotel Regina Blue dhoma Dyshe:

Të përfshira janë :Akomodimi ne hotel,Mengjesi,Wi-Fi

 • 2 net / 3 ditë 80 euro për person BB
 • 3 net / 4 ditë 120 euro për person BB
 • 4 net / 5 ditë 160 euro për person BB
 • 5 net / 6 ditë 200 euro për person BB
 • 6 net / 7 ditë 240 euro për person  BB


Të përfshira janë :Akomodimi ne hotel,Mengjesi,Darka,Wi-Fi

 • 2 net / 3 ditë 100 euro për person HB
 •  3 net / 4 ditë 150 euro për person HB
 •  4 net / 5 ditë 200 euro për person HB
 •  5 net / 6 ditë 250 euro për person HB
 •  6 net / 7 ditë 300 euro për person  HB


Të përfshira janë :Akomodimi ne hotel,Mengjesi,Dreka,Darka,Wi-Fi

 • 2 net / 3 ditë 120 euro për person FB
 • 3 net / 4 ditë 180 euro për person FB
 • 4 net / 5 ditë 240 euro për person FB
 • 5 net / 6 ditë 300 euro për person FB
 • 6 net / 7 ditë 360 euro për person  FB

Akomodimi ne Hotel Regina Blue dhomë Treshe:

Të përfshira janë :Akomodimi ne hotel,Mengjesi,Wi-Fi

 •  2 net / 3 ditë 70 euro për person BB
 •  3 net / 4 ditë 105 euro për person BB
 •  4 net / 5 ditë 140 euro për person BB
 •  5 net / 6 ditë 175 euro për person BB
 •  6 net / 7 ditë 210 euro për person  BB


Të përfshira janë :Akomodimi ne hotel,Mengjesi,Darka,Wi-Fi

 •  2 net / 3 ditë 90 euro për person HB
 •  3 net / 4 ditë 135 euro për person HB
 •  4 net / 5 ditë 180 euro për person HB
 •  5 net / 6 ditë 225 euro për person HB
 •  6 net / 7 ditë 270 euro për person  HB


Të përfshira janë :Akomodimi ne hotel,Mengjesi,Dreka,Darka,Wi-Fi

 • 2 net / 3 ditë 110 euro për person FB
 •  3 net / 4 ditë 165 euro për person FB
 •  4 net / 5 ditë 220 euro për person FB
 •  5 net / 6 ditë 275 euro për person FB
 •  6 net / 7 ditë 330 euro për person  FB


Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.